anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسووان عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1174 عزیز دلم، من خودم خیلی کارها رو بلد نیستم انجام بدم. هر کس بنا به شرایطش یه چیزایی رو بهتر بلده و ان ... شرمنده نکنید..😓 خجالتم ندین به حق الحسین اللهم العجل لولیّک الفرج ❤❤❤ دعای من درروضها. اباعبدالله حسین علیهالسلام فقط ظهورامام زمانم
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 شرمنده نکنید..😓 خجالتم ندین من حقیقتا گفتم. تعارف ندارم. در پناه آقا سربلند باشید.🌺 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
یوکابد۷۷ عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1636 @یوکابد۷۷ سلام عزیزدلم خوب هستی؟ نی نی خوبه؟😊 گلم فک کنم یادت رفته ۳ ت ... سلام گلم،بدنیستیم همه روخوندم فقط نرسیدم بیام اعلام کنم،داییم چندروزه فوت کردن ،حال روحیم خوب نبود🖤 🌈 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
یوکابد۷۷ عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1636 @یوکابد۷۷ سلام فائزه جان نیستی چرا ریز میای گزارش میدی میری سلام عزیزم درگیر مراسم داییم بودم،الان اولین روزه گوشی دستم میگیرم،اعمال رو انجام دادم🖤مرسی ازتوجهت گلم 🌈 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
یوکابد۷۷ عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1636 خخخ یاد پلیس فتا افتادم که حواسش به همه هست خلاصه فائزه حواستو جمع کن من و فرشته حواسمون بهت هست &n ... عزیزممممم❤️چشم 🌈 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
یوکابد۷۷ عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1636 @یوکابد۷۷ سلام فائزه جان خوبی؟کجاهایی نیستی روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احاد ... سلام ممنون،نرسیدم عزیز چشم 🌈 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14474 سلام زهراخانم، قبول باشه عزیزم. اشکال نداره. مهم این هست سر وقت انجام میدید.🌺 سلام فاطمه جان ممنون 🌹🌹🌹الانم وصل شدم به گوشی شوهر الاناست که خاموش کنه نتشو خسیس خان😁😁 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 سلام فاطمه جان ممنون 🌹🌹🌹الانم وصل شدم به گوشی شوهر الاناست که خاموش کنه نتشو خسیس خان😁😁 خواهش میکنم. خدا حفظشون کنه. شکر کن.😉🌹 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 سلام عزیزم درگیر مراسم داییم بودم،الان اولین روزه گوشی دستم میگیرم،اعمال رو انجام دادم🖤 مرسی ازتوج ... 🖤 تسلیت عرض میکنم. خدا رحمتشون کنه. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
یوکابد۷۷ عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1636 🖤 تسلیت عرض میکنم. خدا رحمتشون کنه. خیلی ممنونم عزیزم،خدا رفتگان شمارم بیامرزه🖤 🌈 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام عزیزم وای ن من واقعا ازپسش برنمیام نمیدونم عزیزم ولی سادات جان گفته بودن ماه محرم ردمنا بعدش شما کمن هم کمکت کنم😊 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 فرشته جان سادات خانم نگفت چله، گفت ماه محرم. نکنه من بد متوجه شدم؟🤔 امروز دوباره پیامارو خوندم اره گفته بودن ماه محرم یعنی الان نوبت یسناس؟ یا منظورشون چله ماه محرم بود نمیدونم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام گلم،بدنیستیم همه روخوندم فقط نرسیدم بیام اعلام کنم،داییم چندروزه فوت کردن ،حال روحیم خوب نبود🖤 سلام عزیزم . ای وای میگم چندروزه نیستی 🥺تسلیت میگم گلم ان شاءالله خدا رحمتشون کنه 🖤مواظب خودت ونی نی باش بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14474 خواهش میکنم. خدا حفظشون کنه. شکر کن.😉🌹 ممنون عزیزم ❤❤الهی شکر به خاطر همه چی🤲🤲 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14474 خیلی ممنونم عزیزم،خدا رفتگان شمارم بیامرزه🖤 تسلیت میگم فائزه جان انشاءالله روحشون شاد باشه و قرین رحمت الهی باشن🤲🤲🖤🖤 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲