2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
عزیز دلم، من خودم خیلی کارها رو بلد نیستم انجام بدم. هر کس بنا به شرایطش یه چیزایی رو بهتر بلده و ان ...

شرمنده نکنید..😓 خجالتم ندین

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
شرمنده نکنید..😓 خجالتم ندین

من حقیقتا گفتم. تعارف ندارم. در پناه آقا سربلند باشید.🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@یوکابد۷۷       سلام عزیزدلم خوب هستی؟ نی نی خوبه؟😊 گلم فک کنم یادت رفته ۳ ت ...

سلام گلم،بدنیستیم همه روخوندم فقط نرسیدم بیام اعلام کنم،داییم چندروزه فوت کردن ،حال روحیم خوب نبود🖤

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
@یوکابد۷۷     سلام فائزه جان نیستی چرا  ریز میای گزارش میدی میری

سلام عزیزم درگیر مراسم داییم بودم،الان اولین روزه گوشی دستم میگیرم،اعمال رو انجام دادم🖤

مرسی ازتوجهت گلم

خخخ یاد پلیس فتا افتادم که حواسش به همه هست خلاصه فائزه حواستو جمع کن من و فرشته حواسمون بهت هست &n ...

عزیزممممم❤️

چشم

@یوکابد۷۷     سلام فائزه جان خوبی؟کجاهایی نیستی روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احاد ...

سلام ممنون،نرسیدم عزیز 

چشم

سلام زهراخانم، قبول باشه عزیزم.‌ اشکال نداره. مهم این هست سر وقت انجام میدید.🌺

سلام فاطمه جان ممنون 🌹🌹🌹الانم وصل شدم به گوشی شوهر الاناست که خاموش کنه نتشو خسیس خان😁😁

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام فاطمه جان ممنون 🌹🌹🌹الانم وصل شدم به گوشی شوهر الاناست که خاموش کنه نتشو خسیس خان😁😁

خواهش میکنم‌. خدا حفظشون کنه. شکر کن.😉🌹

سلام عزیزم درگیر مراسم داییم بودم،الان اولین روزه گوشی دستم میگیرم،اعمال رو انجام دادم🖤 مرسی ازتوج ...

🖤 تسلیت عرض میکنم. خدا رحمتشون کنه. 

سلام عزیزم  وای ن من واقعا ازپسش برنمیام

نمیدونم عزیزم ولی سادات جان گفته بودن ماه محرم ردمنا بعدش شما ک‌من  هم کمکت کنم😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
فرشته جان سادات خانم نگفت چله، گفت ماه محرم. نکنه من بد متوجه شدم؟🤔

امروز دوباره پیامارو خوندم اره گفته بودن ماه محرم 

یعنی الان نوبت یسناس؟  یا منظورشون چله ماه محرم بود 

نمیدونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام گلم،بدنیستیم همه روخوندم فقط نرسیدم بیام اعلام کنم،داییم چندروزه فوت کردن ،حال روحیم خوب نبود🖤

سلام عزیزم . ای وای میگم چندروزه نیستی 🥺

تسلیت میگم گلم  ان شاءالله خدا رحمتشون کنه 🖤

مواظب خودت ونی نی باش 

خواهش میکنم‌. خدا حفظشون کنه. شکر کن.😉🌹

ممنون عزیزم ❤❤الهی شکر به خاطر همه چی🤲🤲

خیلی ممنونم عزیزم،خدا رفتگان شمارم بیامرزه🖤

تسلیت میگم فائزه جان انشاءالله روحشون شاد باشه و قرین رحمت الهی باشن🤲🤲🖤🖤