2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
سلام روز بخیر خواهرم ورودماه صفر رو تسلیت میگم🖤🖤🖤 میخواستم بدونم کدوم روزهای ماه صفر میشه روزه گ ...

سلام عزیزم خیلی ممنون🖤

دیشب اتفاقا تو‌ نت داشتم نگاه میکردم اعمال ماه صفر رو 

گفته شده ک‌کلا همیشه باید ۳ روز از هرماه رو روزه گرفت 

پنج شنبه اول ماه 

پنج شنبه آخرماه 

وچهارشنبه اول  از دهه وسط ماه

امروزم ینماز مستحبی داره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام فرشته جان، اجرت با امام زمان عج🙏🌹🌹🌹 @عشق_الهی9     سلام عزیزم، مجددا خوش آ ...

سلام عزیزم خییلی ممنونم  دیگه داریم تمام تلاشمون میکنیم واسه جذب افراد جدید 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم هم ب شما هم ب همه دوستان چله. گلم من مریض احوالم زیاد حالم خوب نیس فقط سعی میکنم دستوپاشک ...

ان شاالله بهبود و سلامتی

قبول باشه عزیزم

باشه هر وقت تونستی🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم، چشم🥰 @۱۶۳۶۲

@۱۶۳۶۲

به جمع ما خوش آمدید.

این گروه جهت تذهیب نفس و دعا برای فرج آقا امام زمان عج هست. ان شاالله بعد این چله، دوباره چله برگزار میشه.

برا قدم اول پروفایل و امضاتون رو شبیه عطرنجس قرار بدید.

قدم دوم تلاش برا انجام واجبات و ترک گناه

قدم سوم چله زیارت عاشوراست. فردا روز بیست و ششم هستیم. از روزی که همراهمون شدید. همزمان با ما هستید.

قبل شروع چله غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح برنامه چله رو انجام بدید. شرایط دقیق انجام چله و نحوه اعلامش داخل این تاپیک توضیح داده شده. صفحه اول پست اول و دوم رو بخونید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

بعد انجام چله هر روز داخل تاپیک اعلام میکنید. تمامی پستها رو لایک کنید با صلوات.

هر روز بعد نماز ظهر سه تا حدیث و یک سوره توحید و استغفار داخل تاپیکی که آدرس گذاشتم قرار داده میشه.

باید سوره توحید رو بخونید و استغفار رو بگید. احادیث رو بنویسید.‌  هفته ای یک حدیث بنویسید. بچسبونید به یخچال خونه. و احادیث رو حفظ کنید. و سعی کنید به کار ببرید.

اگر سوالی بود در خدمتم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@zahraiii70     سلام زهراجان، احوالت خوبه؟🥰  هر وقت شرایطت مساعد شد. روز ۱۳ شهری ...

عزیزم من حدیث ها و اعمال عقب افتاده رو همشو خوندم و بجا آوردم و لایک کردم زیارت عاشورا رو هم هر روز میخونم ولی گزارش نداده بودم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
سلام عزیزدلم ❤❤  ۱۲ روز دیگه بنابه دستور سادات جان شما نماینده جدید هستید 🌺 ان شاءالله تااون ...

سلام عزیزم 

وای ن من واقعا ازپسش برنمیام 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم دورت بگردم انقدرخنگم نمیدونم چجوری براش بفرستم به جون خودم فقط تایب کردن بلدم وریپلای اونم تاز ...

عزیز دلم، من خودم خیلی کارها رو بلد نیستم انجام بدم. هر کس بنا به شرایطش یه چیزایی رو بهتر بلده و انجام میده. اشکال نداره.🥰

نگید این حرف رو. شاید همین کار به نظر کوچیک شما خیلی اجرش بیشتر باشه. 🌹🌹🌹

تگش کردم. آبی نشده. اما خودش لایکم کرد. براش پیام گذاشتم‌. ان شاالله ببینه.

سلام ممنون عزیزم چشم ❤

چشمتون پرنور🌺

سلام قربان شما شما خوبین؟💕😍به روی چشم🌸🌸

ممنونم، چشمتون پرنور. 🥰 بعد اینطور نگید. من فقط فاطمه هستم. در ضمن امروز یسنا خانم باید بیاد نمایندگی رو تحویل بگیره.

عزیزم من حدیث ها و اعمال عقب افتاده رو همشو خوندم و بجا آوردم و لایک کردم زیارت عاشورا رو هم هر روز ...

ممنون عزیزم، بله گزارشتون رو امروز دیدم. ازتون قبول باشه.🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم،لطف شماست شرمنده که نمی تونم بگم یه چله برا حل مشکلم گفتن بگیرم ولی پارسال مریض ...

خواهش میکنم. ان شاالله به خواسته قلبیتون برسید.🙏🌺

خواهش میکنم. ان شاالله به خواسته قلبیتون برسید.🙏🌺

ممنونم 

حاجت رواباشید 

سلام. ممنون . خونده بودن ولی لایک نکرده بودم که انجام دادم .

ممنون عزیزم، قبول باشه.

سلام عزیزان من فقط صبحا نت دارم اعمالم به موقع انجام میدم اما الان میتونم اعلام کنم ببخشید حلالم کنی ...

سلام زهراخانم، قبول باشه عزیزم.‌ اشکال نداره. مهم این هست سر وقت انجام میدید.🌺

سلام عزیزدلم ❤❤  ۱۲ روز دیگه بنابه دستور سادات جان شما نماینده جدید هستید 🌺 ان شاءالله تااون ...

فرشته جان سادات خانم نگفت چله، گفت ماه محرم. نکنه من بد متوجه شدم؟🤔