2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست

سلام عزیزان من فقط صبحا نت دارم اعمالم به موقع انجام میدم اما الان میتونم اعلام کنم ببخشید حلالم کنید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم پیامت رو خوندم وواقعا شوک بزرگی بهم وارد شد  ان شاءالله بحق فاطمه زهرا بچت شفا میگی ...

قوربونت بشم فرشته ی مهربون حتما امتحان میکنم فرشته ی مهربون میشه خصوصی به شما چیزی بگم..فرشته ی نجات من😚🙏💐💐❤

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام فرشته جان، اجرت با امام زمان عج🙏🌹🌹🌹 @عشق_الهی9     سلام عزیزم، مجددا خوش آ ...

عزیزم دورت بگردم انقدرخنگم نمیدونم چجوری براش بفرستم به جون خودم فقط تایب کردن بلدم وریپلای اونم تازه اسمشویادگرفتم شرمنده 😔😔😔مثل اینکه به دردگروه نمیخورم جزدردسربراتون چیزی ندارم.😳

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
@yalda_mgn     سلام یلداجان، احوالت خوبه؟🥰 روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور سوره توح ...

سلام قربان شما شما خوبین؟💕😍به روی چشم🌸🌸

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7213179/شما-یک-تماس-از-اباعبدالله-الحسینعدارید

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
ممنون مهربون🙏❤شرمنده فکر کردم باید من روز اول خودمو بنویسم

دیشبم بهت گفتم ولی فک کنم متوجه نشدی 😊

اشکال نداره عزیزم ❤❤❤

همینکه دوباره ب جمعمون پیوستی خودش یکدنیا ارزش داره 😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
قوربونت بشم فرشته ی مهربون حتما امتحان میکنم فرشته ی مهربون میشه خصوصی به شما چیزی بگم..فرشته ی نجات ...

خدانکنه عزیزم الهی ک‌ تنتون سلامت باشه ودلتون خوش ❤

بله بفرمایید درخدمتیم 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم هم ب شما هم ب همه دوستان چله. گلم من مریض احوالم زیاد حالم خوب نیس فقط سعی میکنم دستوپاشک ...

سلام عزیزدلم ❤❤

۱۲ روز دیگه بنابه دستور سادات جان شما نماینده جدید هستید 🌺

ان شاءالله تااونموقع سرحال بشی😊

ممنون گلم همچنین خود نازنینت     ان شاالله حاجت روایی همه ی این جمع به زودی زود

ان شاالله🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزم دورت بگردم انقدرخنگم نمیدونم چجوری براش بفرستم به جون خودم فقط تایب کردن بلدم وریپلای اونم تاز ...

عزیزم دستت رو چندثانیه بگیر روی لینک  کپی نشانی پیوندبزن 

بعد اونجا برای دوستت پیست کن . توگوشی من دوتا گزینه میاد الصاق میزنم اونجا کپی میشه دیگه خودش میبینه اگه خواست میاد 

تاپیک اول من هم بازه اگه پیدا نکرد اونجا میتونه سوال بپرسه 

یا اسم من بهش بگو سرچ کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

@گیسووان       عزیزم اون عکسی ک برات فرستادم قبلا سادات جان درتاپیک هممون رو ر ...

سلام روز بخیر خواهرم ورودماه صفر رو تسلیت میگم🖤🖤🖤

میخواستم بدونم کدوم روزهای ماه صفر میشه روزه گرفت؟؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام جانم چشم 

چشمتون پرنور عزیزم🌹

پدرم دیشب خیلی بدحال شد 😔😔خیلی شب سختی بود ،لطفا دعاکنید داغ شو نبینیم  خدایا

عزیز دلم، خدا بهشون سلامتی بده. قلبتون رو شاد کنه.

خدا به همه رحم کنه. خدا هیچکس رو بیشتر از تاب و تحملش امتحان نکنه. آمین 🙏

ممنون مهربون🙏❤شرمنده فکر کردم باید من روز اول خودمو بنویسم

خواهش میکنم. پایدار باشید.🌹🌹🌹