2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
خوبم خدارو شکر😊 قبول باشه. شرمنده. 🌹 فرشته جان گفت کسانی که لایک نکردن رو صدا بزنم. بر مبنای لای ...

الحمدالله عزیزم همیشه روحی و جسمی خوب باشی

نه عزیزم نگو اینو.من باید معذرت بخوام که وظیفمو انجام ندادم لایک نکردم سر فرصت همه صفحاتی رو که لایک نکردم لایک میکنم

شرمندم عزیزم  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
الحمدالله عزیزم همیشه روحی و جسمی خوب باشی نه عزیزم نگو اینو.من باید معذرت بخوام که وظیفمو انجام ند ...

ممنونم، ان شاالله به خواسته قلبیت برسی. 🙏

خواهش میکنم. ممنونم از توجهت.🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم.  چشم حتما. فداتون.

چشمتون پرنور، زنده باشد.🙏🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم اشکال نداره  ان شاءالله سلامت باشی  ممنونم گلم اره همه ی بچه ها رو هم حتما خب ...

ممنون عزیزالهی امین

@ردمنا    

سلام عزیزم این دوست گلمون  قبلا از اعضای قدیمی گروهمون بوده تازگیا پیداش کردم دوباره،،  الحمدلله 😍😍

@عشق_الهی9    

عزیزم  خیلی خوش اومدی ❤❤

امروز میشدیم روز ۲۸ ❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@ردمنا       سلام عزیزم این دوست گلمون  قبلا از اعضای قدیمی گروهمون بوده ...

سلام فرشته جان، اجرت با امام زمان عج🙏🌹🌹🌹

@عشق_الهی9  

سلام عزیزم، مجددا خوش آمد میگم بهتون، سوالی داشتید یا صحبتی داشتید. میتونید اینجا مطرح کنید.🌹🌹🌹

ممنونم، ان شاالله به خواسته قلبیت برسی. 🙏 خواهش میکنم. ممنونم از توجهت.🌹🌹🌹

ممنون گلم همچنین خود نازنینت  

ان شاالله حاجت روایی همه ی این جمع به زودی زود

سلام فرشته جان، اجرت با امام زمان عج🙏🌹🌹🌹 @عشق_الهی9     سلام عزیزم، مجددا خوش آ ...

سلام ممنون عزیزم🌹🌹فرشته جون توضیحات کامل و دادن اگه سوالی بود حتما😘اجر همگیتون با امام زمان ان شالله❤

@ردمنا       سلام عزیزم این دوست گلمون  قبلا از اعضای قدیمی گروهمون بوده ...

ممنون مهربون🙏❤شرمنده فکر کردم باید من روز اول خودمو بنویسم

خواهش میکنم‌. انجام وظیفه هست. قبول باشه. ان شاالله🌹 اگر شخصی نیست و امکانش هست توصیه سادات خانم ب ...

خواهش میکنم عزیزم،لطف شماست

شرمنده که نمی تونم بگم

یه چله برا حل مشکلم گفتن بگیرم ولی پارسال مریض شدم نتونستم ادامه بدم .انگاراز ذهنم پاک شده بود تو اوج بیماری ومشکلاتم یادم افتاد ..دعا کنید برام😭🤲

@نیکبه     سلام عزیزم، احوالت خوبه؟🥰 روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، دو ...

سلام. ممنون . خونده بودن ولی لایک نکرده بودم که انجام دادم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
@yasnayasan     سلام عزیزم، احوالت خوبه؟ چرا صحبت نمیکنی؟ کم پیدایی؟🥰 روز ۱۳ شهریور، ...

سلام عزیزم هم ب شما هم ب همه دوستان چله. گلم من مریض احوالم زیاد حالم خوب نیس فقط سعی میکنم دستوپاشکسته زیارت عاشورا رو بخونم و گزارش بدم واقعا نمیتونم پیامارو بخونم ازدستم خارج شده  بازم چشم سعی میکنم انجام بشه