anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 @نیکبه سلام عزیزم، احوالت خوبه؟🥰روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، دوم، سوم، سوره توحید، استغفار رو لایک نکردید. بی زحمت انجام بدید. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 @جبرائیل سلام عزیزم، احوالتون خوبه؟🥰امیدوارم حال دلت بهتر شده باشه. هر وقت شرایطتون مساعد شد. روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، دوم، سوم، سوره توحید، استغفار رو لایک نکردید. بی زحمت انجام بدید. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 @یوکابد۷۷سلام فائزه خانم، احوالتون خوبه؟ کم پیدا هستید؟ 🥰روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، دوم، سوم، سوره توحید، استغفار رو لایک نکردید. بی زحمت انجام بدید. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 @melika1300 سلام عزیزم، حالتون بهتر شده؟ 🥰روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، دوم، سوم، سوره توحید، استغفار رو لایک نکردید. بی زحمت انجام بدید. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 سلام عزیزم برات زحمتی دارم ایشون روتگ کنین براش توضیح بدین میخوان به ماپیوندن شرمنده ها بلدنیستم تگ ... عزیزم نتونستم ایشون رو تگ کنم. بی زحمت آدرس این تاپیک رو براش بذارید. بیان اینجا براشون توضیح میدم.https://www.ninisite.com/discussion/topic/7063929/گروه-مهدوی السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 @یوکابد۷۷ سلام فائزه خانم، احوالتون خوبه؟ کم پیدا هستید؟ 🥰 روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احا ... دوستان کسی میتونه تگشون کنه. نتونستم. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
گلعنبر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 3417 @گلعنبر سلام عزیزم، احوالتون خوبه؟🥰 روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، ... سلام عزیزم لطف کردین صدام زدینولی بنده فعلا توصیه پارسال سادات جان رودارم بجا میارم.انشاءالله تموم کردم دوباره میام گروه🙏
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 سلام عزیزم لطف کردین صدام زدین ولی بنده فعلا توصیه پارسال سادات جان رودارم بجا میارم. انشاء ... خواهش میکنم. انجام وظیفه هست. قبول باشه. ان شاالله🌹اگر شخصی نیست و امکانش هست توصیه سادات خانم برا پارسال رو میگید. چون من پارسال با شما همراه نبودم از دی ماه با گروه همراه شدم. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 @dokhi75 سلام مهساجان، احوالت خوبه؟🥰 روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث دوم، ... سلام عزیزم..شما چطوری گلم؟خوندم استغفار و سوره توحید روکلا تا اینجا همه رو خوندم ولی لایک نکردم ولی چشم الان صفحه49رو لایک میکنم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 دوستان کسی میتونه تگشون کنه. نتونستم. الان من تگش میکنم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 سلام عزیزم..شما چطوری گلم؟ خوندم استغفار و سوره توحید رو کلا تا اینجا همه رو خوندم ولی لایک نکردم ... خوبم خدارو شکر😊قبول باشه.شرمنده. 🌹 فرشته جان گفت کسانی که لایک نکردن رو صدا بزنم. بر مبنای لایکها صدا زدم. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 @یوکابد۷۷ سلام فائزه جان خوبی؟کجاهایی نیستیروز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احادیث یکم، دوم، سوم، سوره توحید، استغفار رو لایک نکردید. بی زحمت انجام بدید. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 الان من تگش میکنم ممنون عزیزم🙏 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7669 @یوکابد۷۷ سلام فائزه جان خوبی؟کجاهایی نیستی روز ۱۳ شهریور، صفحه ۴۹ تاپیک ظهور احاد ... 🙏🌹🌹🌹 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 ممنون عزیزم🙏 خواهش میکنم عزیزم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم