anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 @niiilooo سلام عزیزم روزجمعت بخیر 🌺 شما ۴ روز هست ک گزارش انجام اعم ... سلام عزیز شرمنده من از دوشنبه شب تا شنبه شب جایی بودم که نت و انتن نداشتمالحمدلله به موقع اعمال رو انجام دادمعزیزم زحمت نکشین نت داشته باشم حتما میبینم انشاءاللهبازم ببخشید اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عطر_گل_یاس_سفید عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 3624 وقتی تو موقعیت قرار میگیری بگو ببخش من چله ترک غیبت دارم نمیخوام خراب شه اگرم میگن غیبت نیست ... خیلی ممنون برا راهنمایاتون گلم 💗چشم حتما همینکار رو میکنم السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ... سلام عزیزنیلوفر هستمالحمدلله به لطف خدا اعمال رو انجام میدمتا الان به لطف خدا صبرم یکم بیشتر شده اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عطر_گل_یاس_سفید عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 3624 حرف عوض کنید یا حواستون رو ببرید سمت دیگه توجه نکنید. کم کم متوجه میشن. البته یه کم هم زمان میبره. خ ... چشم گلم خیلی خیلی ممنون♥️ السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7413 ممنون عزیزم، ان شاالله حاجتروابشید 🙏 التماس دعا اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
mahdieh15 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 عزیزم صفحه ها رو یادداشت کن هروقت خوندی حتما لایک کن گلم احادیث رو بنویسم؟چشم اللهم عجل لولیک الفرج...
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 سلام عزیز نیلوفر هستم الحمدلله به لطف خدا اعمال رو انجام میدم تا الان به لطف خدا صبرم یکم بیشتر ش ... ممنون نیلوفر خانم 🌹🌹🌹 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
jahanisepid عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1188 سلام، احوالتون خوبه؟🌹 سلام عزیزم الحمدالله شکرش خیلی بهترم ممنون عزیزم ان شاءالله همگی عزیزان این جمع سلامت باشن🌹🌹🌹 السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار 1402
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 ممنون نیلوفر خانم 🌹🌹🌹 خواهش میکنم عزیزم🌷🌷🌷 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 سلام عزیزم الحمدالله شکرش خیلی بهترم ممنون عزیزم ان شاءالله همگی عزیزان این جمع سلامت باشن🌹🌹 ... خداروشکر، در پناه خدا سلامت باشید. 🥰 ان شاالله السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7663 احادیث رو بنویسم؟ چشم سادات خانم گفتن احادیث رو داخل دفترچه یادداشت کنید. و هر هفته یه حدیث بنویسید رو در یخچال بچسبونید. احادیث رو حفظ کنید. السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 @یوکابد۷۷ سلام فائزه جان نیستی چرا ریز میای گزارش میدی میری مهسا دیشب پیامتو خوندم اننقد خندیدم 😂😂😂اره راس میگیمنم پریشب تگش کردم هنوزجوابم نداده دیروزم سایت نیومده انگار اعلام نکرده گزارششو 🙂 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام عزیز دلم منم دلتنگ بودم شکرخدا بهترم 🌹🌹🌹 الحمدلله عزیزم ❤❤هرازگاهی بما سربزن جات خیلی خالیه اینجا😍😍😍 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام عزیزم، قربونت برم گلم سادات جان گفتن دیگه متنی نزاریم برا همون دیگه نزاشتم این یه دونه ا ... راستش را بگویم ؛ میدونستم ب این دلیل پست نمیذاری 🙂ولی گفتن چت اشکال نداره گل من 😍😍❤❤❤❤دیشب استیکراتو دیدم کللی خندیدم 😂خییلی ممنونم ازت مهربونم دلمو شادکردی ❤❤😍😍🥰 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 هندزفری گزینه خیلی خوبیه😍مرسی گل ❤❤❤ بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم