2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
@niiilooo     سلام عزیزم روزجمعت بخیر 🌺  شما  ۴ روز هست ک گزارش انجام اعم ...

سلام عزیز 

شرمنده من از دوشنبه شب تا شنبه شب جایی بودم که نت و انتن نداشتم

الحمدلله به موقع اعمال رو انجام دادم

عزیزم زحمت نکشین نت داشته باشم حتما میبینم انشاءالله

بازم ببخشید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی تو موقعیت قرار میگیری بگو ببخش من چله ترک غیبت دارم نمیخوام خراب شه  اگرم میگن غیبت نیست ...

خیلی ممنون برا راهنمایاتون گلم 💗

چشم حتما همینکار رو میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام عزیز

نیلوفر هستم

الحمدلله به لطف خدا اعمال رو انجام میدم

تا الان به لطف خدا صبرم یکم بیشتر شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حرف عوض کنید یا حواستون رو ببرید سمت دیگه توجه نکنید. کم کم متوجه میشن. البته یه کم هم زمان میبره. خ ...

چشم گلم خیلی خیلی ممنون♥️

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیز نیلوفر هستم الحمدلله به لطف خدا اعمال رو انجام میدم تا الان به لطف خدا صبرم یکم بیشتر ش ...

ممنون نیلوفر خانم 🌹🌹🌹

سلام، احوالتون خوبه؟🌹

سلام عزیزم الحمدالله شکرش خیلی بهترم ممنون عزیزم ان شاءالله  همگی عزیزان این جمع سلامت باشن🌹🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
سلام عزیزم الحمدالله شکرش خیلی بهترم ممنون عزیزم ان شاءالله  همگی عزیزان این جمع سلامت باشن🌹🌹 ...

خداروشکر، در پناه خدا سلامت باشید. 🥰 ان شاالله

احادیث رو بنویسم؟ چشم

سادات خانم گفتن احادیث رو داخل دفترچه یادداشت کنید. و هر هفته یه حدیث بنویسید رو در یخچال بچسبونید. احادیث رو حفظ کنید.

@یوکابد۷۷     سلام فائزه جان نیستی چرا  ریز میای گزارش میدی میری

مهسا دیشب پیامتو خوندم اننقد خندیدم 😂😂😂

اره راس میگی

منم پریشب تگش کردم هنوزجوابم نداده دیروزم سایت نیومده انگار اعلام نکرده گزارششو 🙂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیز دلم منم دلتنگ بودم شکرخدا بهترم 🌹🌹🌹

الحمدلله عزیزم ❤❤

هرازگاهی بما سربزن جات خیلی خالیه اینجا😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم، قربونت برم گلم  سادات جان گفتن دیگه متنی نزاریم برا همون دیگه نزاشتم این یه دونه ا ...

راستش را بگویم ؛ میدونستم ب این دلیل پست نمیذاری 🙂

ولی گفتن چت اشکال نداره گل من 😍😍❤❤❤❤

دیشب استیکراتو دیدم کللی خندیدم 😂

خییلی ممنونم ازت مهربونم دلمو شادکردی ❤❤😍😍🥰

هندزفری گزینه خیلی خوبیه😍مرسی گل

❤❤❤