2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
سلام دوستان گلم به کمکتون نیاز دارم عزیزان من توی تهذیب نفس یکی از مواردی که خیلی روش تمرکز کردم تر ...

سلام عزیزم،

اینطور شرایط پیش اومده.‌ با اون کسی راحت بودم گفتم غیبت نکن. و اون کسی که راحت نبودم.‌ گفتم ما جای اون نبودیم. شاید مثل او بودیم. گاهی دیدم قطع نمیکنه. دیگه موقع صحبت نگاه نمیکردم حواسم میدادم جای دیگه. اینطوری کمتر شده. اما یه وقتایی باز هم غیبت میشه. 

یا یکی بهم گفت وقتی گناه میکنی فکر کن الان یه چیز خیلی اززشمند رو مثل طلا رو از دست دادی. اینطور جلو خودت رو بگیر. 

پیشنهادت هم عالی بود. اینطوری هم کمک میکنیم به هم. و هم تعامل داریم. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@jahanisepid     @سواره     سلام عزیزان دلم خییلی دلم برای هردوتون تننگ شده ...

سلام عزیز دلم منم دلتنگ بودم شکرخدا بهترم 🌹🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماهورجانم خییلی مممنونم ازت بابت متن بسیارزیبات 😍😍 دلم خیلی تنگ شده بود واسه متنات ❤ اون بر ...

سلام عزیزم، قربونت برم گلم 

سادات جان گفتن دیگه متنی نزاریم برا همون دیگه نزاشتم این یه دونه از دستم در رفت

عه چرا پس برا من حساب مساب، اطلاعات اینا نخواستᥬ🧐᭄ 

یه چند تا واست بزارم کپی کن 

ᥬ😂᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ😆᭄ ᥬ😁᭄ ᥬ😄᭄ ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ᥬ🤩᭄ ᥬ😘᭄ ᥬ😊᭄ ᥬ☺᭄ ᥬ😇᭄ ᥬ🥳᭄ ᥬ😜᭄ ᥬ😝᭄ ᥬ🤪᭄ ᥬ😎᭄ ᥬ🥺᭄ ᥬ😭᭄ ᥬ😢᭄ ᥬ😔᭄ ᥬ😡᭄ ᥬ🥵᭄ ᥬ🥶᭄ ᥬ😱᭄ ᥬ😪᭄ ᥬ😓᭄ ᥬ😷᭄ ᥬ🤫᭄ ᥬ😨᭄ ᥬ😩᭄ ᥬ😫᭄ ᥬ😶᭄ ᥬ😏᭄ ᥬ😆᭄گ ᥬ😅᭄ ᥬ😃᭄ ᥬ🙃᭄ ᥬ😉᭄ ᥬ😋᭄ ᥬ😖᭄ ᥬ🤯᭄ ᥬ😤᭄ ᥬ🤡᭄ ᥬ🤓᭄ ᥬ😰᭄ ᥬ😥᭄ ᥬ😵᭄ ᥬ😲᭄ ᥬ🤔᭄ ᥬ😴᭄ ᥬ🤮᭄ ᥬ🤢᭄ ᥬ🤕᭄ ᥬ🤑᭄ ᥬ🤐᭄ ᥬ🤠᭄ ᥬ🥴᭄ ᥬ😈᭄ ᥬ👿᭄ ᥬ👹᭄ ᥬ👺᭄ ᥬ💩᭄ ᥬ👻᭄ ᥬ👾᭄ ᥬ👽᭄ ᥬ☠️᭄ ᥬ💀᭄ 

همر و گذاشتم ᥬ😁᭄ 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
عزیزم تنها کاری ک‌میتونی بکنی این هست ک اون جمع رو ترک کنی  اگه مجبوری خونشون بمونی مثلا برو ی ...

هندزفری گزینه خیلی خوبیه😍مرسی گل

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم بیشتر گناه ها از زبان اتفاق میفته یکی از این گناه ها غیبت کردنه..هممون هم تو موقعیتش هر ل ...

خیلی ممنون برا جوابت عزیزم از این به بعد حتما به دستام نگاه میکنم

پیشنهادتم عالیه من که استقبال میکنم ولی چون اطلاعاتم کمه ترجیح میدم بخونم و از اطلاعات خواهرا استفاد ...

منم اطلاعاتم کمه برا همین سعی میکنم بیشتر ضعفامو بگم و از نظر دوستان استفاده کنم

سلام عزیزم، اینطور شرایط پیش اومده.‌ با اون کسی راحت بودم گفتم غیبت نکن. و اون کسی که راحت نبودم.‌ ...

منم دفاع میکنم مثلا میگم نمیشه قضاوت کرد شاید اگه ما بودیم رفتار بدتری میکردیم اما قضیه از اینجا تازه شروع میشه دیگه طرف مقابلم تلاش میکنه هر طور شده ثابت کنه حرف اون درست بوده 

یا محیط رو ترک میکنم دوباره وقتی برمیگردم ادامه میدن

اینکه فکر کنیم چیز ارزشمندی رو از دست میدیم واقعا کمک بزرگیه😍مرسی عزیزم

قربونت عزیزم سلامت باشی ان شاالله من که یکسره اونجا کنگر خورده بودم لنگر انداخته بودم من که بی نهای ...

اختیارداری گلم خوشحال میشم ❤❤

همچنین منم😢

نه!!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُبْـدِئُ الْخَلْقِ وَمُعيدُهُمْ وَأنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُدَبِّـرُ الْاُمُورِ، وَ بٰاعِثُ مَنْ فِي الْقُبُورِ، وَ أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ الْقٰابِضُ الْبٰاسِطُ، وَ أنْتَ الله الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، وٰارِثُ الْأرْضِ وَمَنْ عَلَيْهٰا. أسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذي إذٰا دُعيتَ بِهِ أجَبْتَ، وَإذٰا سُئِلْتَ بِهِ أعْطَيْتَ وَ أسْئَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ أهْلِ بَيْتِهِ، وَ بِحَقِّهِمُ الَّذي أوْجَبْتَهُ عَليٰ نَفْسِكَ

أنْ تُصَلِّيَ عَليٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ‌ تَقْضِيَ لي حٰاجَتي، السّاعَةَ السّاعَةَ، يٰا سَيِّدٰاهُ، يٰا مَوْلٰاهُ، يٰا غِيٰاثٰاهُ، أسْئَلُكَ بِكُلِّ اسْمٍ سَمَّيْتَهُ بِهِ نَفْسَكَ، وَاسْتَأْثَرْتَ بِهِ في عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ أنْ تُصَلِّيَ عَليٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تُعَجِّلَ خَلٰاصَنٰا مِنْ هٰذِهِ الشِّدَّةِ، يٰا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَالْأبْصٰار، يٰا سَميعَ الدُّعٰآءِ،‌إنَّكَ عَليٰ كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، بِرَحْمَتِكَ يٰا أرْحَمَ الرّاحِمين

توروخدامنم دعا کنید 

دعای سریع الاجابه ی امام زمان عج الله 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
منم دفاع میکنم مثلا میگم نمیشه قضاوت کرد شاید اگه ما بودیم رفتار بدتری میکردیم اما قضیه از اینجا تاز ...

حرف عوض کنید یا حواستون رو ببرید سمت دیگه توجه نکنید. کم کم متوجه میشن. البته یه کم هم زمان میبره. خواهش میکنم.

سلام دوستان گلم به کمکتون نیاز دارم عزیزان من توی تهذیب نفس یکی از مواردی که خیلی روش تمرکز کردم تر ...

وقتی تو موقعیت قرار میگیری بگو ببخش من چله ترک غیبت دارم نمیخوام خراب شه 

اگرم میگن غیبت نیست واین واقعیته، بگو:

اگر واقعیت باشه میشه غیبت 

دروغ باشه میشه تهمت 

اگر هم شخص بزرگتره با قربون صدقه بگو من چله ترک غیبت دارم که ناراحت نشن

ترک موقعیت وموضوع عوض کردنم خوبه 

التماس دعا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد ووعجل فرجه الشریف والعن عدوهم من الاولین والاخرین یا رب العالمین ختم رو ...

ان شاالله خدا به قلبتون آرامش بده.🙏

أنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُبْـدِئُ الْخَلْقِ وَمُعيدُهُمْ وَأنْتَ اللهُ الَّذي لٰا إ ...

ممنون عزیزم، ان شاالله حاجتروابشید 🙏

سلام عزیز دلم منم دلتنگ بودم شکرخدا بهترم 🌹🌹🌹

سلام، احوالتون خوبه؟🌹