2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست

سلام دوستان گلم به کمکتون نیاز دارم

عزیزان من توی تهذیب نفس یکی از مواردی که خیلی روش تمرکز کردم ترک غیبت بوده چون متاسفانه این عمل زشت رو انجام میدادم😔

الان بنا به دلایلی مجبور شدیم منزل یکی از اقوام چند روز مهمان باشیم

میشه خواهش کنم بهم بگید وقتی بقیه غیبت میکنن و من توی اون جمع هستم باید چطور رفتار کنم و چی بگم که نه دلی بشکنه نه این که من گناه کنم؟

از شخص غائب هم دفاع کردم و باز سوء تفاهم به وجود اومد

ممنون میشم بهم کمک کنید 

تصمیم من برای ترک این گناه خیلی جدیه خونه خودم که بودم ۹۰ درصد موفق بودم ولی این دو سه روز نمیدونم باید چطور به بقیه بگم دوس ندارم غیبت بشنوم که ناراحت نشن

راستی اگه موافق باشید هر روز درباره احادیث تاپیک گزارش و چگونگی ترک گناه و ضعفامون صحبت کنیم شاید بین این صحبتا یه نفر به نکته ای اشاره کنه که خیلی تاثیر گذار باشه برای ترک اون گناه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
اره عزیزم اگه خدا بخواد میخوام تا اخرش بمونم باهاتون❤ ی حاجت سخت دارم که طاقتمو ازم گرفته ایشالا از ...

الحمدلله عزیزم ❤

توی دنیا هیچ چیز غیرممکنی وجودنداره تا خدا رو داریم غم نداریم 😊

ان شاءالله ک خیر هست یکم صبوری کنی بهش میرسی

ان شاءالله ان شاءالله ⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستان گلم به کمکتون نیاز دارم عزیزان من توی تهذیب نفس یکی از مواردی که خیلی روش تمرکز کردم تر ...

عزیزم تنها کاری ک‌میتونی بکنی این هست ک اون جمع رو ترک کنی 

اگه مجبوری خونشون بمونی مثلا برو ی اتاق دیگه بگو فلان کار دارم مثلا خودت مشغول یکاری کن تا حداقل نشنوی توگناهشون شریک نشی 

اگه خیلی صداشون میاد هندزفری بزار نشنوی 😊

یااگه میتونی بحثو عوض کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بفرمایید تو دم در بده 😃😃 خدمت از ماست عزیزم😍😍 اره واقعا انرژی مثبت گروه بود   من ک ...

قربونت عزیزم سلامت باشی ان شاالله من که یکسره اونجا کنگر خورده بودم لنگر انداخته بودم

من که بی نهایت دلم براش تنگ شده بیاد بگه فلفل تند ما:(

اصلا اسمشون که میاد چشمامو اشک میگیره

ببین حس درونیت چیه از خودت راضی هستی یا نه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام دوستان گلم به کمکتون نیاز دارم عزیزان من توی تهذیب نفس یکی از مواردی که خیلی روش تمرکز کردم تر ...

سلام عزیزم بیشتر گناه ها از زبان اتفاق میفته یکی از این گناه ها غیبت کردنه..هممون هم تو موقعیتش هر لحظه قرار میگیریم..اگه غیبت کننده خودمون باشیم که باید این گناهو ترک کنیم و بد کسیو نگیم که متاسفانه ایرانیا اینجورین که میگن غیبت نیس تو روشم میگم!!که این درست نیست

ولی اگه تو یه جمعی باشی که دارن غیبت میکنن ببین اگه امکان داره جمعو ترک کن مثلا اگه تو هال نشستن تو برو تو آشپزخونه سرتو با یه چیزی گرم کن یا سرتو با گوشی گرم کن ولی بعضی وقتا هست که مثلا دو نفرید طرف مقابلت داره غیبت کسیو پیش تو میکنه واقعا موقعیت خیلی سخت میشه من که اصلا جواب نمیدم لبخند میزنم یا بحثو عوض میکنم

یه بار از سادات جان این سوالو پرسیدم بهم گفتن به دستات نگاه کن

پیشنهادتم عالیه من که استقبال میکنم ولی چون اطلاعاتم کمه ترجیح میدم بخونم و از اطلاعات خواهرا استفاده کنم

الحمدلله عزیزم ❤ توی دنیا هیچ چیز غیرممکنی وجودنداره تا خدا رو داریم غم نداریم 😊 ان شاءالله ک خیر ...

قربون شما 

کاملا به صلاحمه ولی خب میخوام خدا منو نجات بده معجزه ای کنه 

@یارقیهsss  

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی دعوت شده از طرف خود حضرتی

ان شاالله عضو گروهمون بشی

اعمال ایناست:

غسل توبه انجام میدی

صدقه ای هر چند ناچیز قبل از اذان صبح کنار میزاری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج و رفع موانع ظهور حضرت

بعد نماز صبح اول وقت بعد تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها به نیتی که گفتم

بعد زیارت عاشورا

بعد 11سوره توحید به نیت فوق بعد سجده میری و اول برای حضرت دعا میکنی برای سلامتی و رفع موانع ظهورشون و تعجیل در فرجشون و در آخر برای خودت دعا میکنی

اعمال رو با حضور قلب و توجه به معانی انجا بده

غسل توبه هفته ای یکبار باید انجام بدی و نمازات اول وقت و از هر گونه گناه دوری میکنی

قوانین گروهم ایناست

پروفایلو امضات مثل من و بقیه اعضا باشه

گزارش دادنتم در یک تاپیک جاست که میگم بهت

نماینده ها اینجا سه حدیث از امام حسین امام حسن عسکری و امام زمان عجل الله میزارن که اونا رو یادداشت و جلوی دیدت میچسبونی مثلا یخچال یا کمد 

سوره توحید به نیتی که گفتم به نیابت از حضرت نرجس خاتون سلام الله میخونی و 25بار استغفار در طول روز میخونی

خیلی هم عالی احسنت ب ایشون و شما ک  اطلاعاتی ک بهت داده میشه رو بکار میگیری🌺🌺🌺 ان شاءالله ه ...

فدات بشم عزیزم ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
علیک سلام بروی ماهت 😍 خواهش میکنم عزیز دلم وظیفس ❤❤❤

سلامت و سرزنده باشی زیر سایه آقا❤🌺

چشم،خیلی خیلی ممنونم از شما😍😍😍

سلام عزیزم، خوش آمدید. سوالی داشتید در خدمتتون هستم. اگر امکانش هست. اسمتون رو بگید.🥰

سلام خیلی ممنونم  حنا بگید💕

فاطمه هستم. عزیزم  ان شاالله روزهای خوبی کنار ما داشته باشید.🌹🌹🌹