2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سلام حتما ممنونم🌷🤩

عزیزم، به جمع ما خوش امدید.🌺

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال و پست داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک پست دوستان و صلوات و استغفار و...

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و پروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. اعلام کنید. 

شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله  هست. حتما مطالعه کنید. صفحه اول پست اول و دوم در مورد نحوه انجام و نحوه اعلام هست.

در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز بیست ویکم چله

سوالی داشتید اینجا بپرسید. جواب میدم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام..من امروز خواب موندم گوشی مزخرفم زنگ نخورد شرمنده ی مهدی فاطمه شدم خاک برسرم کنن

زدم زیر قولم با سادات 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام..من امروز خواب موندم گوشی مزخرفم زنگ نخورد شرمنده ی مهدی فاطمه شدم خاک برسرم کنن زدم زیر قولم ...

سلام عزیزم، غسل کنید. نیت کنید همراهمون بشید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@ریحان__خانوم  

سلام عزیز دلم خیلی خوش اومدی اینجا دوستان عزیز نماینده @ردمنا  

و

@عطرنرجس1400  

بهتون توضیح میدن فقط صبر کن تا بیان 😘😘😘

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
@ریحان__خانوم     سلام عزیز دلم خیلی خوش اومدی اینجا دوستان عزیز نماینده @ردمنا   ...

سلام مرسی عزیزم باشه حتما منتظر میمونم 😘😘❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ممنون ازصبوری شما عزیز دلم 

به مهمانی معنوی خیلی خوش اومدی عزیز دلم

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

سلام عزیزم، به جمع ما خوش آمدید.🌺

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌

تو این تاپیک اجازه سوال و پست داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک پست دوستان، صلوات، خوندن سوره توحید، گفتن استغفار، دیدن احادیث هست. سوره توحید و استغفار و احادیث هر روز تو تاپیک قرار داده میشه.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. اعلام کنید. 

شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله  هست. حتما مطالعه کنید. صفحه اول پست اول و دوم در مورد نحوه انجام و نحوه اعلام هست.

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز بیست و یکم چله

اگر سوالی داشتید اینجا بپرسید. جواب میدم.

@ریحان__خانوم     سلام عزیز دلم خیلی خوش اومدی اینجا دوستان عزیز نماینده @ردمنا   ...

اجرتون با امام زمان عج

اجرتون با امام زمان عج

ان شاءالله

خداکمکم کنه بتونم کاربرانی بیشتری رو به یاری آقام جذب کنم 😭😭😭😭

ان شاءالله خداکمکم کنه بتونم کاربرانی بیشتری رو به یاری آقام جذب کنم 😭😭😭😭

ان شاالله😊

@_وهاب_  

سلام برادر خوب هستید ان شاءالله

@ردمنا  

@عطرنرجس1400 سلام دوستان این برادرعزیزخیلی ادم متشخص وباایمانی هستند این عزیز رو راهنمایی بفرمایید

این دوستان عزیز نماینده ی گروه هستند وشمارو راهنمایی میکنند

سلامت باشین خیلی ممنون

سلام، به جمع ما خوش آمدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌

تو این تاپیک اجازه سوال و پست داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک پست دوستان، صلوات، خوندن سوره توحید، گفتن استغفار، دیدن احادیث هست. سوره توحید و استغفار و احادیث هر روز  تو تاپیک قرار داده میشه.

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز بیست و دوم چله

سلام به همه عزیزان منم تازه به جمع پیوستم ممنون از دوستم @مامان_بچه_هام  مرسی عزیزم💚💛

متاسفانه تو دوران مدرسه و دانشگاه هیچ کتابی از امام زمان نگفته و سیستم اموزشی مشکل داره منم باامام زمان از ی معحزه که ازشون خواستم وحاجت گرفتم اشنا شدم سال گذشته،، قربونش برم ی مغناطیس خاصی داره ته دلت باهاش حرف بزنی خودبخود میاد سمتت ی قدم بری امان زما(عج) صد قدم میاد همیشه پیش خودم میگفتم این دنیا دست کیه نمیدونستم رهبر و مشگل گشا امام زمانه، مظلوم و غریب بین بنده هاش، 

هرشب راس ساعت ۹شب دعای فرج از تی وی پخش میشه تو این لحظه چادر سرکنیم و دسته جمعی دعا فرج بخونیم 🙂🙂🙂🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱