2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سلام به همه عزیزان منم تازه به جمع پیوستم ممنون از دوستم @مامان_بچه_هام    مرسی عزیزم💚 ...

خوش اومدی عزیزم ما هم اینجا برا ظهور و سلامتی آقا امام زمان زیارت عاشورا میخونیم همراه با تسبیحات حضرت زهرا و ۱۱تا سوره توحید و دعا براشون که زمانش موقع نماز صبح هستش و سعی در ترک گناه و تذهیب نفس داریم انشاءالله قبول کنه مولامون @ردمنا     عزیزم دوست خوبمون رو راهنمایی کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوش اومدی عزیزم ما هم اینجا برا ظهور و سلامتی آقا امام زمان زیارت عاشورا میخونیم همراه با تسبیحات حض ...

زحمت کشیدی. اجرتون با امام زمان عج

چشم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه عزیزان منم تازه به جمع پیوستم ممنون از دوستم @مامان_بچه_هام    مرسی عزیزم💚 ...

سلام عزیزم، به جمع ما خوش آمدید.🌺

قطعا حضورتون بی حکمت نیست. ویژه اینکه محبتشون رو درک کردید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌

تو این تاپیک اجازه سوال و پست داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک پست دوستان، صلوات، خوندن سوره توحید، گفتن استغفار، دیدن احادیث هست. سوره توحید و استغفار و احادیث هر روز تو تاپیک قرار داده میشه. لطفا هر روز چک کنید.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و پروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. اعلام کنید. 

شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله  هست. حتما مطالعه کنید. صفحه اول پست اول و دوم در مورد نحوه انجام و نحوه اعلام هست.

در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز بیست و دوم چله

سلام عزیزدلم 😍😍 خوبی؟؟  دیشب تولدتو تبریک گفتم  پیاممو نخوندی😊 گفتم بهت بگم فک نکنی ...

سلام عزیز دلم فرشته ی قشنگم ممنونم گلم نه عزیزم نزن این حرفو تو ثابت شده ای ته مرام و معرفت

ممنون که همیشه به فکرمی و به یادمی..این چند وقت درست حسابی تو سایت نبودم ببخشید الان جواب پیامتو میدم

خیلی دلم گرفته بود اصلا حس خوبی نداشتم بگذریم

ان شاالله عزیزم ان شاالله ان شاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام عزیززززدلممممم تولدت مبارک مهربونم 😘😘😘 ان شاءالله ۱۲۰ ساله شی وهمیشه شاد باشی ❤❤❤ ان شا ...

سلامی دوباره

ممنون خواهر جانممممم..نه صد وبیست سال نمیخوام 

دوست دارم هر دوش باشه

ان شاالله هر دوش زود زود اتفاق بیفته زندگی هممون تغییر کنه دیگه هیچ غمی نباشه یعنی میشه تا سال دیگه یا زودتر هممون یه نفس راحت بکشیم

سلام عزیزم، غسل کنید. نیت کنید همراهمون بشید.

سلام عزیزم

خیلی حیف شد هنوز بابت خواب موندنم خودمو سرزنش میکنم از خودم بدم میاد

بلافاصله بعد از اینکه بیدار شدم نماز قضامو و اعمالو انجام دادم ولی چه فایده..هم چلم خراب شد هم نمازم قضا شد هم رو سیاه شدم

میگن وقتی نمازتو خواب میمونی ببین چیکار کردی که خدا نمیخواد باهاش حرف بزنی

@جبرائیل  

سلام عزیزم تسلیت عرض میکنم😔

با خوندن پستت خیلی ناراحت شدم😭

ان شاء الله خدا بهتون صبر بده 

ان شاء الله مادر و خواهرتون همنشین حضرت فاطمه باشن

ما هم دیروز یه عزیز رو به خاطر کرونا از دست دادیم

خداکنه زودتر درمان این بیماری پیدا بشه🤲🏻😔😢

@جبرائیل  

🖤سلام عزیزم، تسلیت عرض میکنم.‌ ان شاالله هر دو عزیزتون مهمان خانم فاطمه زهرا س باشن. خدا بهتون صبر بده. قلبتون رو آروم کنه.‌ به نیت آرامشتون پنج بار سوره انسان رو خوندم.

@جبرائیل     سلام عزیزم تسلیت عرض میکنم😔 با خوندن پستت خیلی ناراحت شدم😭 ان شاء الله ...

سلام عزیزم، بهتون تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه.🖤

سلام عزیزم خیلی حیف شد هنوز بابت خواب موندنم خودمو سرزنش میکنم از خودم بدم میاد بلافاصله بعد از ای ...

سلام عزیزم، احوالت خوبه؟ کم پیدایی؟ نا امید نباش. نا امیدی از حربه های شیطان هست. 

سلام عزیزم، بهتون تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه.🖤

سلام عزیزم خیلی ممنون 

خدا رفتگان شما رو بیامرزه

سلام عزیزم خیلی ممنون  خدا رفتگان شما رو بیامرزه

خواهش میکنم. ممنونم

سلام عزیزم، احوالت خوبه؟ کم پیدایی؟ نا امید نباش. نا امیدی از حربه های شیطان هست. 

سلام عزیزکم..این چند وقت اصلا درست حسابی سایت نبودم..جسمی شکر خوبم حال دلم خوب نیس

ممنونم از احوال پرسیت گلم

سلام عزیزکم..این چند وقت اصلا درست حسابی سایت نبودم..جسمی شکر خوبم حال دلم خوب نیس ممنونم از احوال ...

زنده باشید. ان شاالله خوب میشید.

سلام دوستان، احوالتون خوبه؟

کسی اطلاع داره چند وقت بعد اذان، نماز اول وقت محسوب میشه؟