2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم  ان شاء الله بتونیم تا ظهور آقا ادامه بدیم😍🤲🏻 خیلی خوشحالم که با ما همراه شدین

😘😘♥️

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
@koochick     عزیزم امشب قبل خواب غسل توبه بده  فردا روز بیستم چله هستیم  شم ...

ممنونم که برام کامل توضیح دادی عزیزم ♥️♥️😘

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     

سلام عزیزم، ممنون برا دلنوشته ای زیباتون. اگر تمایل دارید با گروه ما همراه بشید. شرایط و طریقه چله داخل این تاپیک هست. مطالعه کنید. در صورت تمایل بگید توضیحات تکمیلی رو براتون بگم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-

زمانم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم، ممنون برا دلنوشته ای زیباتون. اگر تمایل دارید با گروه ما همراه بشید. شرایط و طریقه چله د ...

من بچه ی کوچیک دارم نوزاد حس میکنم خیلی سخته بخوام یه برنامه مرتب داشته باشم 

میترسم مرتب به کارای چله نرسم نصفه بمونه  خودم از اول محرم زیارت عاشورا میخونم 

هرچند من اصلا آدم نیستم که لایق دعا کردن  برای امام زمان باشم 

همیشه شرمندشونم  همیشه پیششون رو سیاهم 😭😭😭

تو رو خدا برای منم دعا کنید 

سلام خواهرمهربون و خونگرم خودم😍😍😍 منم خیییییلی دلم برات تننگ شده بود عزیزدلممم 😍😍❤❤❤❤❤❤❤ فدات ...

دورت بگرم مهربونمممم خیلی خیلی خوشحال شدم خوشت اومده قربونت برم که همیشه بهم انگیزه میدی😍😍😍💕💕💕کاری نمیکنم مهربونم،همه زحمتا گردن توعه خدا قوت خواهر قشنگم خدا حفظت کنه💙💙💙💙

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام گلم ان شاءالله عزیزم تاجایی که بشه حتما❤❤

خیلی خوش آمدین به این جمع🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من بچه ی کوچیک دارم نوزاد حس میکنم خیلی سخته بخوام یه برنامه مرتب داشته باشم  میترسم مرتب به ک ...

عالیه قبول باشه ازتون.، ان شاالله به خوایته قلبیتون برسید.

سلام گلم ان شاءالله عزیزم تاجایی که بشه حتما❤❤

سلام عزیزم، خوش امدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک و صلوات و استغفار

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و پروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. اعلام کنید. شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله  هست. حتما مطالعه کنید.

در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز بیست ویکم چله

@حورانه  

سلام عزیزم، اگر تمایل داشتید. میتونید با گروه همراه بشید. در صورت تمایل بفرمابید بیشتر راهنمایی کنم.