2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
امروز، عجب روزی بود! همه غافلگیر شدیم. ما در خانه بودیم. پدر خواب بود، مادر در آشپزخانه مشغول پخت و ...

اللهم عجل الولیک فرج به حق حضرت زینب (ع)....❤❤❤

التماس دعا....❤❤❤

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

@koochick  

عزیزم امشب قبل خواب غسل توبه بده 

فردا روز بیستم چله هستیم 

شما بنیت ادامه باما همراه میشی 

یعنی فردا عین بقیه درگزارش مینویسی روز بیستم 

پست اول تاپیک چله رو ببین دقیقا همونطوری 

بعدنمازصبحت ک خوندی لطفا گزارش بده گلم 

واسه انجام چله هم یکی ازضروریاتش انجام واجبات هست سروقت و ترک محرمات تاحدتوان 

هرروزهم ۳ تاحدیث و سوره توحید واستغفار دوستان درتاپیک چله میذارن ک واجب هست بخونیم ولایک کنیم 

احادیث هم برای خودمون مینویسیم و حفظ میکنیم و درزندگیمون بکار میگیریم 

ان شاءالله ک بااین توصیفات با ما بمونی 😊

طریقه انجام اعمال بصورت دقیق هم درعنوان تاپیک گفته شده 

👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه ی دوستان التماس دعا دارم لطفا برای ظهور اقا بسیار دعا کنید

سلام عزیزم  ماهرروز دعا میکنیم 

شما نمیخوای درچله ای ک متعلق ب امام زمان عج هست شرکت کنی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اللهم عجل الولیک فرج به حق حضرت زینب (ع)....❤❤❤ التماس دعا....❤❤❤

الهی آمین 🤲

اگه دوس داشتین درچله ای ک متعلق ب امام زمان عج هست 

شرکت کنید 😊

سلام عزیزم  ماهرروز دعا میکنیم  شما نمیخوای درچله ما شرکت کنی؟ https://www.ninisite. ...

ممنون گلم.میام تو گروه مطالعه میکنم 

خودم چندتا چله دارم شاید لیاقت نداشته باشم شرکت کنم

چه دعایی میخونید؟

روی گنبد پرچم یا مجتبی هم دیدنیست .
ممنون گلم.میام تو گروه مطالعه میکنم  خودم چندتا چله دارم شاید لیاقت نداشته باشم شرکت کنم چه د ...

هرروز بعدنمازصبح زیارت عاشورا میخونیم و ۱۱ سوره توحید 

خییلی راحته 

اگه تونستید بجمع ما بپیوندید 

حالا تاپیک هم ببینید درعنوان توضیح داده شده دقیقتر 

سلام عزیزم تنها کسی هستی ک انقدر تلاش میکنی برای جذب افراد جدید  ان شاءالله همه زحماتت نتیجه ب ...

سلام فدات شم ‌

ان شاء الله 🤲🏻😍

فرشته جونم دو تا از دوستام از فردا با ما همراهی میکنن😍😍

قراره من برای یکیشون اعلام کنم از فردا

اونیکی دوستم خودش عضوه و اعلام میکنه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام فدات شم ‌ ان شاء الله 🤲🏻😍 فرشته جونم دو تا از دوستام از فردا با ما همراهی میکنن😍😍 ...

علیک سلام گل یاسم🌺

عزیزمممم بالاخره همه تلاشات نتیجه داد 😍😍

خییلی ازت ممنونم مهربونم ❤❤❤

ان شاءالله خدا بهت خیر بده 

امیدوارم دوستات عضو ثابت گروهمون بشن 😍

واجب شد قولی ک بهت دادم عملی کنم سوره یس 😍😍😍

سلام دوستم ممنون که منو تگ کردی  آره حتماااا♥️  تا ظهور آقا میخونید؟

قربونت بشم 

ان شاء الله بتونیم تا ظهور آقا ادامه بدیم😍🤲🏻

خیلی خوشحالم که با ما همراه شدین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
علیک سلام گل یاسم🌺 عزیزمممم بالاخره همه تلاشات نتیجه داد 😍😍 خییلی ازت ممنونم مهربونم ❤❤❤ ان شا ...

فدات شم مهربونم آره از این بابت خیلی خوشحالم امیدوارم بتونم بقیه دوستام هم همراه کنم،ان شاء الله عضو ثابت بشن خیلی ماه و خوش قلبن♥️

عزیز دل میشه سوره یس رو به نیت شفای مریضمون که کرونا داره بخونید امروز دکترا قطع امید کردن متاسفانه دیشب سکته کردن توی کما و هوشیاریشون نزدیک به صفره😔

منم برای شما سوره یس میخونم فدات شم ان شاء الله حاجت روا شی

اشکال نداره عزیزم نیت ۴۰ روز کردی دیگه برای صدقت  اگه دلت بشک افتاده واینطور راضی نمیشی 😀 رو ...

چشم گلم آخر ختم هم صدقه میدم اینطوری خیالم راحته♥️♥️

@لبخندخدایم  

سلام گلم شما رو توی تاپیک عکس دیدم😍

ما توی این گروه و ختم برای ظهور و سلامتی امام زمان زیارت عاشورا میخونیم

تمایل دارید با ما همراه باشید؟