2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
خانوما حس خودتون.میگه چقدر مونده تا ظهور اقا؟

نزدیکه انشاءالله 😍😍😍

سلام دوستان، منِ کم سعادت از چله جا موندم ، تو رو خدا برا پسرم دعا کنید با دلهای پاکتون، دعای دیگران ...

وای عزیزدلممممم الهی بمیرم خیلیییی ناراحت شدم خدا پسر گلتو زودتر شفا بده خواهر قشنگم امشب خیلی خیلی دعاش میکنم فدات شم😔😔❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@yalda_mgn     درروز ششم چله  حدیثهای امروز شماره  ۱۶ و ۱۷ و۱۸ بودن  فر ...

مرسی فدات شم❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
حس من میگه انشاءالله که نزدیکه🤲🤲🤲

انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا😢ان شاءالله

من با دلایل عقلانی فکر کنم ۸سال اینا هم باید نحمل کنیم ولی دست خداست اگه رحم کنه از این نزدیکتر باشه 😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
نزدیکه انشاءالله 😍😍😍

انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا 

ان شاءالله😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا😢ان شاءالله من با دلایل عقلانی فکر کنم ۸سال اینا هم باید نحمل کنیم ولی ...

انشاءالله بزرگانی مثل آقای بهجت به مسنتر هاهم وعده دیدار دادن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
انشاءالله بزرگانی مثل آقای بهجت به مسنتر هاهم وعده دیدار دادن

باید مقدمات کاملا فراهم باشه ان شاءالله که سریعتر فراهم بشه

باید مقدمات کاملا فراهم باشه ان شاءالله که سریعتر فراهم بشه

انشاءالله انشاءالله انشاءالله 🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام عزیزان خوبید

الان خیلی بهتر شده که یه تاپیک جدا مخصوص صحبت کردن و دعوت بقیه به جمعمون هست اینجوری مطالب راحت تر در دسترس قرار میگیره

@ردمنا جان ممنونم عزیزم 

@anistone جان ممنونم عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

@ماهور68  

سلام گلم خوبی؟

هر سری میخواستم ازت تشکر کنم یا یادم میرفت یا کلا نمیشد 

ممنونم ازت عزیزم که قبول زحمت کردی و مدتی رو نائبم بودی 

ان شاالله سلامت و حاجت روا زیر سایه ی امام زمان عجل الله باشی گلم  

سلام. خوش اومدی دوست مهربونم.  شما به دعوت امام زمان (عج) اینجایی. پس اول ازخدابعدهم ازامام زم ...

🌹😓

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
سلام عزیزم همش لطف خدا بوده و هست من که خاک پای همه شما دوستداران امام زمان و اهل بیت هستم و دستبوست ...

تاج سرین شما .سرورین 😓😔

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
@ماهور68     سلام گلم خوبی؟ هر سری میخواستم ازت تشکر کنم یا یادم میرفت یا کلا نمیشد&nbs ...

علیک سلام عزیزم ،الحمدالله😊

خواهش می کنم عزیزم ،♥️کمترین کاری بود که از دستم بر می یومدتشکر لازم نیست عزیزم قربونت😘🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
علیک سلام عزیزم ،الحمدالله😊 خواهش می کنم عزیزم ،♥️کمترین کاری بود که از دستم بر می یومدتشکر لازم ن ...

قربونت عزیزززم