2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست

@parinnn  

@bahar1234556778888  

@ملکاخانووم  

@گیسووان  

@zibajooon  

سلام دوستان  آخرین پست صفحه ۱۴ وصفحه  ۱۵ تاپیک چله 

هرسه حدیث و سوره توحید و استغفار رو بخونید ولایک کنید .

👇👇👇👇👇

( ببخشید بخاطر تگ روزانه🙏 ماموریم ومعذور🌺)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امامزمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@anistone    

@حاجیه    

@zahraiii70    

@0نورا0    

سلام دوستان  آخرین پست صفحه ۱۴ وصفحه  ۱۵ تاپیک چله 

هرسه حدیث و سوره توحید و استغفار رو بخونید ولایک کنید .

👇👇👇👇👇

( ببخشید بخاطر تگ روزانه🙏 ماموریم ومعذور🌺)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امامزمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@گلعنبر  

@anistone  

عکس پروفایلها لطفا درست شود👇

امروز، عجب روزی بود! همه غافلگیر شدیم. ما در خانه بودیم. پدر خواب بود، مادر در آشپزخانه مشغول پخت و ...

😭😭😭کاش ماهم اون روز روببینیم🙏🙏

اللهم عجل الولیک الفرج

اللهم عجل الولیک الفرج

اللهم عجل الولیک الفرج

سلام دوستان، منِ کم سعادت از چله جا موندم ، تو رو خدا برا پسرم دعا کنید با دلهای پاکتون، دعای دیگران در حق هم جوابگوتره، پسرم الان پنج روزه تو تب میسوزه بی حاله سرفه داره خودمون مشکوکیم به کرونا هنوز جواب تستمون نیومده، جو خونه بخاطر بچم داغونه داغون الان دارم با اشک مینویسم حال پسرم خوب نیست دعا کنید کرونا نباشه

ممنون از  خواهرای خوبم @عطرنرجس1400  و @yalda_mgn  که منو از یاد نبردین  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان، منِ کم سعادت از چله جا موندم ، تو رو خدا برا پسرم دعا کنید با دلهای پاکتون، دعای دیگران ...

اصلا نترس عزیزم انشاءالله که نیست برا سلامتی پسرتون و آرامشتون ۵تاحمد میخونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اصلا نترس عزیزم انشاءالله که نیست برا سلامتی پسرتون و آرامشتون ۵تاحمد میخونم

ممنون عزیزم ان شاءالله که خیر ببینی  

ممنون عزیزم ان شاءالله که خیر ببینی    

سلامت باشی عزیزم 🌺🌺🌺🌺

امروز، عجب روزی بود! همه غافلگیر شدیم. ما در خانه بودیم. پدر خواب بود، مادر در آشپزخانه مشغول پخت و ...

اللهم عجل لولیک الفرج أُنْشِدُكَ بِدَمِ الْمَظْلُوم‏

خدایا تو را به خون مظلوم سوگند می‌دهم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

خانوما حس خودتون.میگه چقدر مونده تا ظهور اقا؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

اللهم عجل لولیک الفرج❤

حس من میگه انشاءالله که نزدیکه🤲🤲🤲

سلام دوستان، منِ کم سعادت از چله جا موندم ، تو رو خدا برا پسرم دعا کنید با دلهای پاکتون، دعای دیگران ...

سلام عزیزم نگران نباش 

استرس براکرونا سمه 

کاش نزدیک بودی خودم برات آب سیب میوردم

گل پسرت آب سیب بخوره حالش خوب میشه 

مایعات زیاد بده تاویروس دفع شه ،سیستم ایمنی بچه ها بالاست از منو شما قویترن ،برا سلامتیش حمد میخونم 

@گلعنبر     @anistone     عکس پروفایلها لطفا درست شود👇

مگه پروفایل من ایراد داره خانم معلم؟