anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلعنبر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 3421 خانوما حس خودتون.میگه چقدر مونده تا ظهور اقا؟ نزدیکه انشاءالله 😍😍😍
yalda_mgn عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2999 سلام دوستان، منِ کم سعادت از چله جا موندم ، تو رو خدا برا پسرم دعا کنید با دلهای پاکتون، دعای دیگران ... وای عزیزدلممممم الهی بمیرم خیلیییی ناراحت شدم خدا پسر گلتو زودتر شفا بده خواهر قشنگم امشب خیلی خیلی دعاش میکنم فدات شم😔😔❤❤ یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان میفرستی رفیقم🌻
yalda_mgn عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2999 @yalda_mgn درروز ششم چله حدیثهای امروز شماره ۱۶ و ۱۷ و۱۸ بودن فر ... مرسی فدات شم❤❤❤ یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان میفرستی رفیقم🌻
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7043 حس من میگه انشاءالله که نزدیکه🤲🤲🤲 انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا😢ان شاءاللهمن با دلایل عقلانی فکر کنم ۸سال اینا هم باید نحمل کنیم ولی دست خداست اگه رحم کنه از این نزدیکتر باشه 😭 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7043 نزدیکه انشاءالله 😍😍😍 انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا ان شاءالله😭 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14478 انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا😢ان شاءالله من با دلایل عقلانی فکر کنم ۸سال اینا هم باید نحمل کنیم ولی ... انشاءالله بزرگانی مثل آقای بهجت به مسنتر هاهم وعده دیدار دادن السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7043 انشاءالله بزرگانی مثل آقای بهجت به مسنتر هاهم وعده دیدار دادن باید مقدمات کاملا فراهم باشه ان شاءالله که سریعتر فراهم بشه بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
مامان_بچه_هام عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 14478 باید مقدمات کاملا فراهم باشه ان شاءالله که سریعتر فراهم بشه انشاءالله انشاءالله انشاءالله 🤲🤲🤲 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 سلام عزیزان خوبیدالان خیلی بهتر شده که یه تاپیک جدا مخصوص صحبت کردن و دعوت بقیه به جمعمون هست اینجوری مطالب راحت تر در دسترس قرار میگیره@ردمنا جان ممنونم عزیزم @anistone جان ممنونم عزیزم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 @ماهور68 سلام گلم خوبی؟هر سری میخواستم ازت تشکر کنم یا یادم میرفت یا کلا نمیشد ممنونم ازت عزیزم که قبول زحمت کردی و مدتی رو نائبم بودی ان شاالله سلامت و حاجت روا زیر سایه ی امام زمان عجل الله باشی گلم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گیسووان عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1174 سلام. خوش اومدی دوست مهربونم. شما به دعوت امام زمان (عج) اینجایی. پس اول ازخدابعدهم ازامام زم ... 🌹😓 به حق الحسین اللهم العجل لولیّک الفرج ❤❤❤ دعای من درروضها. اباعبدالله حسین علیهالسلام فقط ظهورامام زمانم
گیسووان عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1174 سلام عزیزم همش لطف خدا بوده و هست من که خاک پای همه شما دوستداران امام زمان و اهل بیت هستم و دستبوست ... تاج سرین شما .سرورین 😓😔 به حق الحسین اللهم العجل لولیّک الفرج ❤❤❤ دعای من درروضها. اباعبدالله حسین علیهالسلام فقط ظهورامام زمانم
ماهور68 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3379 @ماهور68 سلام گلم خوبی؟ هر سری میخواستم ازت تشکر کنم یا یادم میرفت یا کلا نمیشد&nbs ... علیک سلام عزیزم ،الحمدالله😊خواهش می کنم عزیزم ،♥️کمترین کاری بود که از دستم بر می یومدتشکر لازم نیست عزیزم قربونت😘🌹 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
mina111111 عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2021 خانوما حس خودتون.میگه چقدر مونده تا ظهور اقا؟ خیلی نزدیکه تمام علائم ظهور هست و واقعا همه گرفتارند همه ناراضی فقط کاش همه از ته دل بخوان
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 علیک سلام عزیزم ،الحمدالله😊 خواهش می کنم عزیزم ،♥️کمترین کاری بود که از دستم بر می یومدتشکر لازم ن ... قربونت عزیزززم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم