2777
2789

هیچی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیب زمینی تخم مرغ 

مامانم ظهر سنگ تموم گذاشته بود دیگه میگه واسه شام حوصلم نمی‌کشه 🤣🤣🤣

قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂

قیمه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
در روز یبار فقط غذا درست میکنم هم ناهار هم شام بمونه بعضی وقتا هم ک اصلا درست نمیکنم حوصله ندارم&nbs ...

چ خوب

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
شام رو نمی‌دونم  ولی پیشنهاد برای شما : عدس پلو  خوراک مرغ  سالاد الویه  سا ...

سالاد ماکارونی رو خیلی خوب درس میکنی اگ

دستور بده

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز