2777
2789
عنوان

شوهرم با یکی دیگه رابطه داره

22298 بازدید | 138 پست

لطفا بخونید و بهم کمک کنید داغونم به خدا چند وقتیه متوجه سردی رابطمون شدم کلا براش کم اهمیت شدم نه ناراحتیم براش مهمه نه مریضیم کلا ی آدم دیگه شده  در صورتی که اگه قبلا از دستش ناراحت میشدم بارها می او مد تا از دلم  دربیاره بیشتر از موقعی که بچمون به دنیا اومد  عوض شده الان ده ماهشه بچم حتی رابطه جنسی هم از هفته ای دوسه بار به دوهفته ای ی بار رسیده بهش مشکوک شدم گوشیش و چک کردم و واتساپش رو نصب کردم رو گوشی خودم دیروز دیدم ی خانم بهش پیام داده بود ولی همه  پیام ها رو حذف کرده بود و وقتی که اومد خونه گوشی خودشو دیدم کلا اون تاریخچه رو پاک کرده بود ساعت ۲ نصف شب بهش پیام داده بود که من صب دیدم شماره اون خانم رو هم برداشتم وایمان دارم که باهاش رابطه جنسی هم داره چیکار کنم الان چجور بهش بگم که نزنه زیرش یا ی جوری اون خانم رو بکشونم سرقرار رودر روشون کنم موندم چیکار کنم خواهشا اگه میتونید راهنماییم کنید

از کجا مطمئنی رابطع جنسی دارن؟

مگ دیدی؟

مگ پیامی در ارتباط با این دیدی¿

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم نباید به روی خودت بیاری. بهتره با یه مشاور عالی صحبت کنی. یازنگ بزن ۱۴۸۰راهنماییت کنن

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
از کم شدن رابطمون و ی موضوعاتی که نمیتونم بگم 

اگه قصد طلاق نداری اصلا به روی خودت نیار و زندگیتو جمع کن. اگرم نمیتونی تحمل کنی باید بشینی باهاش حرف بزنی

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
فقط میخوام مدرک معتبری داشته باشم تا واسه همیشه بزارمش کنار خودم کارمندم از پس زندگیم برمیام هرچند د ...

میدونی اکثر زنای شاغل که مادر میشن وقت کمی برای شوهرشون میزارن. شوهر شما هم حتما اهل کار خونه و بچه داری نیست رفته سراغ یه زن دیگه