2777
2789
عنوان

شوهرم با یکی دیگه رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 22344 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اکثر زنای شاغل که مادر میشن وقت کمی برای شوهرشون میزارن. شوهر شما هم حتما اهل کار خونه و بچه ...

نه اصلا اینجور نیستمن این ۱۰ ماه مرخصی بودم اتفاقا بیشتر از همیشه به خونه زندگیم رسیدم

جدا میشم 

خراب کردن همیشه آسونه ساختنه که سخته.زندگیتو بساز به جای فرار کردن. میدونو خالی نکن برای یه زن هرزه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

اگه مردی کمتر رابطه بخواد یعنی رابطه دیگری داره ؟ یا نیاد سمت خانمش 

عزیزم میدونم سخته من خودم چت کردن شوهرمو دیدم و به روش اوردم اگه میخ ای زندگی کنی هیچی نگو

گناه من سادگی بود .
نه اصلا اینجور نیستمن این ۱۰ ماه مرخصی بودم اتفاقا بیشتر از همیشه به خونه زندگیم رسیدم

پس مشکل از هوسبازی شوهرتونه

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
از کم شدن رابطمون و ی موضوعاتی که نمیتونم بگم 

عزیزم من تاپیکاتو خوندم

خودت اصلا تو بحث و دعوا کوتاه نمیای

همش دنبال شکایت کردن و گرفتن پول از شوهرتی

همش گله مندی

خوب شوهرت به چیه این زندگی دلشو خوش کنه؟ 

هر چن شوهرتم مقصر هس ولی دیگه شمااااا خیلی خیلی کش میدی اهمه چیو

اگر زنه متاهل بود که آبروشو ببر. اگرم مجرد بود با پدر و مادرش حرف بزن.

شوهرتو هم آدم کن

جدا میشم 

با یه بچه ی ۱۰ماهه؟ 

کجا میری؟ 

شرایط مستقل شدن رو داری؟ 

مهم نیست بچه تک والد بزرگ بشه؟ 

خانواده ات ازت حمایت میکنند؟ 

این سؤالهارو میپرسم که ریز بشی در مسئله .. 

هر کسی خط قرمز های خودش رو داره .. من بهت توصیه میکنم قبل از هر اقدامی با یه مشاور صحبت کنی .. 

برو قهر بعداگر شوهرت گفت چرا رفتی بگو به خاطر کارات

به نظرم به خانوادت یاداداش بزرگترت اگر داری بگو وگرنه تنهایی ازپسش کنار نمیای

عشق بازی کاربیکاران بود... عاقلش باکار بیکاران چه کار 🦋

اگه مطمئنی رابطه جنسی داره با اون زنه جدا شو. خدای نکرده مریض میشه. معلوم نیست اون زن چه بیماریهایی داشته باشه خدای نکرده. من خودم خیلی رو ایت چیزا حساسم. احساس و بیخیال. سلامت جسمی خودت و بچت و درنظر بگیر دختر...

2790
2778
2791
2779
2792