2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 97 پست
چنسالشه شوهرت ؟ 

29

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پدرت نزد تو دهن شوهرت؟

اون موقع من نمیرفتم پدرم پشتمه از خداشه من طلاق بگیرم ولی من نمیتونم از بچم دور باشم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نمیتونم بخدا نمیتونم دوریشو تحمل کنم بچم 3 سالشه نمیفهمه بزرگ بشه هیچی یادش نمیمونه

توافقی جداشو 

مهریه تو در اقبال حضانت بچه ببخش 

بعدشم بچه قاانونا تا ۷ سالگی دست شماست 

بعدشم این ادم صلاحیت نگهداری نداره اینو تو دادگاه ثابت کن بگو فحاشِ دسته بزن داره

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
دیروز گفتن اگه زیادبخوری و دیر برسی بیمارستان میکشه

بر فرض ۱درصد وایتکس کشت شمارو خب بچه ات چی؟میخوای اونم بردارن ۱۲سالگی شوهر بدن یا اگه پسر به جای درس خوندن بفرستنش سر خیابون گل بفروشه شیشه پاک 

کنه زیر دست نامادری بزرگ بشه؟

اینجوری روحت آرامش داره؟!

انقدر خودخواهی فقط خودتو میبینی؟

بابات چی؟بابایی که میگی دوستت داره چی؟کمرشو بشکونی برای همچین مشکلی؟داغ اولاد بزاری رو دلش سر هیچی؟؟؟

این فکرارو از سرت بیرون کن  

زنگ بزن ۴تا روانشناس وقت بگیر برو 

برای خودت برای روحت برای آرامش بچه ات

کاملا معلومه افسردگی داری

خودتو درمان کن مادری بتونی بکنی بعدش اگه راه داشت همسرتون سر به راه بشه که زندگیتو ادامه میدی اگه نه یا طلاق میگیری یا راه های دیگه

انقدر زود نباز

تو زنی مثلا قوی باش

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
توافقی جداشو  مهریه تو در اقبال حضانت بچه ببخش  بعدشم بچه قاانونا تا ۷ سالگی دست شماست&n ...

نمیتونم ثابت کنم مهریمو راحت میتونه بده از بچه نمیگذره دست بزن هم جوری نمیزنه ک کبود شه فقط از سرم میزنه

بر فرض ۱درصد وایتکس کشت شمارو خب بچه ات چی؟میخوای اونم بردارن ۱۲سالگی شوهر بدن یا اگه پسر به جای درس ...

واقعا نمیتونم 😭😭😭5 ساله دارم عذاب میکشم زیاد نیس؟؟؟ 

نمیتونم ثابت کنم مهریمو راحت میتونه بده از بچه نمیگذره دست بزن هم جوری نمیزنه ک کبود شه فقط از سرم م ...

ایندفعه که زد برو پزشک قانونی نامه بگیر 

جداهم خواستی با خیال راحت بشو 

بچه برای شماست اگر ازدواج نکنی دوباره 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
پس اون ۶ ماه رو که بچه ی شیرخوارت پیشت نبوده رو چطور تحمل کردی؟

اون موقع کوچیک بود همون موقع هم عذاب میکشیدم ولی الان راه میره میگه مامان دایی یا خیلی چیزای دیگه 3 سالشه الان الان به اون روزام فکر میکنم ک میگم نمیتونم

واقعا نمیتونم 😭😭😭5 ساله دارم عذاب میکشم زیاد نیس؟؟؟ 

شما الان مادری وظیفه داری در قبال روح وروان بچه ات

نگو نمیتونم بگو نمیخوام

دل به خواهی نیست باید بتونی خودتو بچه اتو نجات بدی عزیزم

مسئولیت داری

من باازدواج زیر ۲۵سال مخالفم ولی برای شما الان اتفاقی که افتاده عقب نمیتونی برگردی سخته ولی واسه خاطر بچه ات باید بری جلو 

نزار تو ذهن بچه ات مادر یه آدم ضعیف باشه 

بزار همیشه اسطوره والگو بمونی براش همیشه قوی بمونی براش 

نگو ۳سالشه یادش نمیمونه

من کسی و میشناسم ۴سالگی یه صحنه بدی دیده الان ۳۵سالشه یادشه کابوسشو میبینه

حالا این به کنار

کی میخواد براش مادری کنه؟

مادر خودت که دخترخودشو ۱۲سالگی شوهر داده؟یا مادرهمسرت که تو دعوا به جای اروم کردن بجه اتو ازت دزدیده برده؟

یا این پدر فحاش و بد دهن و دست به زن دار میتونه هم براش پدر باشه هم مادر؟

انقدر راحت نگو خودمو میکشم

بجنگ

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

باید بامرد جماعت احمق و دیوانه و زبان نفهم اروم اروم اروم حرف زد .اگه احساس کنه بی ادبی میکنی اگه فقط احساس کنه حالت تهاجمی و وحشی  میشن

بی عرضه هم نباش وقتی پدرت همراهت هست و پشتت هس حتما طلاق بگیر .شوهرت میبینه پیر شده زورش میاد 

میبینه جوونی و خوشگل میترسه ولش کنی .شماهم ولش کن حتی شده از بچت بگذر و خودت رو نجات بده سنی نداری گلم.ازدواج زندان زنهاس.ولی زنهارو باتجربه میکنه و شناختشون از مرد جماعت مزخرف بیشتر 

اشتباه نکن و به حرف پدرت گوش کن و مهرت رو کامل بگیر 

عزیزم شما میخوای مشکل با مشکل حل کنی اینجوری که نمیشه مثلا الان خودکشی کنی چه اتفاقی میفته تو ای مادر ای اول باید وظیفه مادری تو درست انجام بدی وقتی مادر شدی اول وظیفه بزرگ کردن و تربیت بچه به عهدته کلاً فکر خودکشی را از سرت بیرون کن و اینکه چون بچه سال هستی احساس می کنم تو رفتارهات یکم خام هستی همین خودکشی نمونه بارزش لطفا لطفا لطفا یا از بزرگتر با تجربه تر کمک بگیر یا برو مشاور