2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 97 پست

چرا گذاشتی اینکار بکنند چرا کوتاه اومدی  خودتم اشتباه کردی الان که دور قدیم نیست  زوری عقد کنند شماها سنتون کمه خودتون دوست دارین شوهر کنین پز بدین علاقه دارید وقتی جا بحث کشمکش میشه میگین لعنت به بزرگترها و اجبار 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بااجازه اسی انشالله فردا میرم سنو قلب،توروخدا یدونه صلوات بفرستید مشکلی نباشه سالم باشه،،،،پارسا ...

برات صلوات فرستادم گلم🌹

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
بخدا 18 سال هم زوده ، باید به یه درک شعور خوبی از زندگی و دنیای اطرافش برسه ، مستقل باشه ، تحصیل کنه ...

کاملااااااا موافقتم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

اشکام سرازیر شد.

ذوازده سالگی شوهرت دادن!!!!!!؟؟؟؟؟؟

نمیدونم ننه بابات چه فکری کردن که تو میتونی هیکل یه نره غولو تحمل کنی.

وااای نابودم کردی اسی.....

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چرا پدرم اصلا راضی نبود من شوهر کنم امان از مامانم ک هر روز و شب خونمون دعوا بود پدرم پشتمه از خداشه ...

بیچاره اون بچه 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
اهان راجبشون چی میدونی دیگه 

خودم یزدی هستم عزیز.

بنظر من مردسالار.مامان دوست.بی احساس.

خوبیشون هم اینه ک مرد کاری هستن.توخرج و مخارج خونه سعی خودشون میکنن کم نزارن

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست