2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 97 پست
بخدا 18 سال هم زوده ، باید به یه درک شعور خوبی از زندگی و دنیای اطرافش برسه ، مستقل باشه ، تحصیل کنه ...

والا من بالای بیستو پنج و شرایط،بد ازدواج کردم ربطی ب سن نداره باید امادگی جسمو روح داشت🤨

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

اسی عزیز خیلی برات ناراحت شدم 

الهی بهترینا سهم دلت بشه و روی خوشی رو ببینی..

عزیزم زن بودن یعنی استانه ی تحملتو ببری بالا..تو الان مادر یه طفل معصومی.‌ اولن که با خودکشی خدا هرگز نمیبخشدت و اون دنیا به دردسر میفتی اونوقت میگی کاش خودکشی نمیکردم که دیره اسی جان.. دوم دلت برای بچت نمیسوزه‌ ..باااش ‌.. کنار بچت ‌ زیر سایه خاتوادت. بزار چشم شوهرت دراد که تو زنده ای و نفس میکشی.  نزار اینقدر اذیتت کنه و خودش لذت ببره  . تو داغون میشی درسته. ولی خودتو داغون نشون نده قوی باش ‌..برو دادگاه.بجه تا ۷ سالگی برای توئه‌ شوهرت هیچکاری نمیتونه کنه.بعد از اونم خدا بزرگه.‌صد در صد میگه من نمیتونم‌ تنها از پس یه بچه بربیام .پس متل مادرش باشه‌ هزار تا راه هست بچه مال خودت بشه. الهی یه ردز بیای تاپیک بزنی  بگی خوشحالی ‌. دوست دارم دوست عزیز. غصه نخور. اینده روشنه 

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من بالای بیستو پنج و شرایط،بد ازدواج کردم ربطی ب سن نداره باید امادگی جسمو روح داشت🤨

آره عزیزم منظورم اینه وقتی سن بالاتر باشه شخص با یکی هم سطح خودش اگه لازم دید ازدواج میکنه نه تحت تاثیر هورمون ها و عاشق شدن الکی و تحت زور و ‌‌‌‌‌‌اجبار