2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 97 پست
حالا وایتکس کسی و نمیکشه فقط باید تا اخر عمر بری معده اتو درست کنی هزار تام درد بکشی! برای مشکلاتت ...

دیروز گفتن اگه زیادبخوری و دیر برسی بیمارستان میکشه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چرا پدرم اصلا راضی نبود من شوهر کنم امان از مامانم ک هر روز و شب خونمون دعوا بود پدرم پشتمه از خداشه ...

بچت تا ۷سالگی واسه خودته.بعد هم تو دادگاه بگو مهریه نمیخای در قبالش حق حضانت بگیر

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ترکی

اره

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بچت تا ۷سالگی واسه خودته.بعد هم تو دادگاه بگو مهریه نمیخای در قبالش حق حضانت بگیر

نمیده

اون بچه گناه نداره این صحنه رو ببینه؟؟

منطقی فک کن منططططقی فک کن 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

اگه تموم نشه دیگه نمیتونم تحمل کنم سختمه درسته منم تقصیر دارم ولی ن دیگه این حد 

بچت گناه داره هیشکی تو این زندگی واسش تو نمیشه.چجور میخای خودتو ازش بگیری و روزی هزار بار از خودش بپرسه ک چرا مامانم دوسم نداشت

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست
اون بچه گناه نداره این صحنه رو ببینه؟؟ منطقی فک کن منططططقی فک کن 

نمیتونم بخدا نمیتونم دوریشو تحمل کنم بچم 3 سالشه نمیفهمه بزرگ بشه هیچی یادش نمیمونه

اره

منم ترکم عزیزم ۱۴ سالگی عقد و ۱۵ سالگی هم عروسی البته اون موقع روستا بودیم و رسم مضخرف روستای ما این شد که دخترا زود شوهر کنن وگرنه یه روستا از ما بالاتر تا ۲۰ سالگی شوهر نمیدادن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

3 روز بود بچم به دنیا اومده بود کتکم زد مادر شوهرم بچه رو ازم گرفته بود منم مثل دیوونه ها دنبال بچم بودم 😭😭

تاپیک های قبلیتو دیدم هر دو مقصرید خیلی بچگانه رفتار میکنید همسرتو راضی کن برید مشاوره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

دیوونه بازی در نیار محکم باش یعنی چی خودم میکشم 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
3 روز بود بچم به دنیا اومده بود کتکم زد مادر شوهرم بچه رو ازم گرفته بود منم مثل دیوونه ها دنبال بچم ...

پدرت نزد تو دهن شوهرت؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم