2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 97 پست
همه اینارو با چشم پر مینویسم لطفا شما چیزی نگین به جون بچم قصم میخورم 2 روز بعد میاد خونه واقعا اگه ...

چرا وایتکس نمیتونی جدا شو 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرش همه بد بختیامو با داد و گریه بهش گفتم واقعا سختمه دیگه نمیتونم تحمل کنم بچه شیر خوارمو دادم بهش ...

ای وای متاسفانه اونایی که زود ازدواج میکنن زود هم بزرگ میسن اصلا بچگی نمیکنن زندگی نمیکنن درکت میکنم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بخدا 18 سال هم زوده ، باید به یه درک شعور خوبی از زندگی و دنیای اطرافش برسه ، مستقل باشه ، تحصیل کنه ...

اون که 100% من الآن خودم 22 سالمه خودمو بچه میدونم واسه ازدواج

ولی زیر 18 دیگه خیلی فانه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
اخرش همه بد بختیامو با داد و گریه بهش گفتم واقعا سختمه دیگه نمیتونم تحمل کنم بچه شیر خوارمو دادم بهش ...

اون بچه چی کشیده😔😔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منتظرم فقط بیاد از 13 سالگی هزار تا دروغو تهمت زدن بهم میگم بهش حیف ک تو این زندگی پاک بودم ک تو بخوای این حرفو بهم بگی میگه تو سر من منت میزاری زنا باید پاک باشن صد تا زن هست ک همسر داره ولی به اینو اون فکر میکنه به قران حتی شماره دوستامم ندارم چ برسه غریبه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

عزیز من 

خواهر من 

وایتکس خوردن راهش نیست 

شما مسئولِ زندگیِ بچتی 

برید مشاوره مشکلتون رو حل کنید 

اگر خدایی نکرده نشد و ادم زندگی هم نبودین جدا بشو

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
چرا وایتکس نمیتونی جدا شو 

نمیتونم دیگه از بچم جدا شم 😭😭😭واقعا نمیتونم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نمیتونم دیگه از بچم جدا شم 😭😭😭واقعا نمیتونم

بچت چند وقتشه😔😔

خونوادت پشتوانه نیستن جدابشی فداتشم

چرا پدرم اصلا راضی نبود من شوهر کنم امان از مامانم ک هر روز و شب خونمون دعوا بود پدرم پشتمه از خداشه طلاق بگیرم ولی نمیتونم از بچم دور باشم

همه اینارو با چشم پر مینویسم لطفا شما چیزی نگین به جون بچم قصم میخورم 2 روز بعد میاد خونه واقعا اگه ...

حالا وایتکس کسی و نمیکشه فقط باید تا اخر عمر بری معده اتو درست کنی هزار تام درد بکشی!

برای مشکلاتت دنبال چاره باش

شوهر بد هم چاره خودش و داره وایتکس وخودکشی چاره اش نیست

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
احتمالا یزدی نیستی؟😑😔

نه

نه

ترکی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍