چند روز قبل دعوا کردیم اون فوش داد بعدش فوش مرده میداد من گفتم جهنم بعدش به پدرو مادرم فوش داد منم گفتم گوه نخور این حرفش موند تو دلش قهر کرد گفت اومدم خونه میفهمونم ک گوه رو کی میخوره شهر دیگه
کار میکنه قراره 2 روز بعد بیاد بعدش من 2 روز بعد زنگ زدم بهش گفتم بزار تموم کنم دعوارو چون عصبانی هستم واقعا بچمم عذاب میکشه این هی ناز کرد اخرش حرف زد باهام از دیروز بازم امشب دعوا کردیم هستین بگم تایپم سریعه سریع میگم؟؟؟ از 12 سالگی عقد کردم لعنت به این شهر ک بچه رو زود میدن لعنت به اونایی ک زندگیمو خراب کردن لعنت بهشون ک بچگیمو ازم گرفتن😭13 سالگی عروسی کردم از 13 سالگی عذاب کشیدم تا الان ک 17 سالمه
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ولی بچه های مثل اسی که زجر دیدن باید برا اینده این قوانین رو کنار بزارن تا ابد با خودشون نکشونن به اینده
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
اخرش همه بد بختیامو با داد و گریه بهش گفتم واقعا سختمه دیگه نمیتونم تحمل کنم بچه شیر خوارمو دادم بهش جداش کردم از خودم 6 ماه بعد شش ماه اومد گفت اشتباه کردمو اینا بخشیدمش
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم