2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 97 پست

بذار عزیزم😔

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون کلی بهت فحش داد برای ی گو.نخور اینجوری ناز میکنه؟؟

اولین اشتباهت اینه که تو سن کم ازدواج کردی

آخه بچه ۱۲ ساله چی از زندگی مشترک میدونه

البته تقصیر تو نیست مقصر مامانته که گذاشت تو سن کم ازدواج کنی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بعدش فوش داد من چیزی نگفتم اخرش گفتم مگه ج ن.... ه گی میکنم ک میگی همه ی اینا با دادو هواره

موند میگه

کم کم میکنی به قرض من عکستو میزاری اونم میکنی اخرش گفت دختره قهبه

حرومش بشه اون همه کارایی ک مامانم به خاطرش کرد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
به نظر من بچه رو نباید زیر 18 سال شوهر بدن

نظر همه همینه 

ولی بچه های مثل اسی که زجر دیدن باید برا اینده این قوانین رو کنار بزارن تا ابد با خودشون نکشونن به اینده

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
بعد گفت تو عکستو بزاری وات مگه من بی غیرتم در حالی ک فقط خودش دیده غریبه هم تو گوشیم شمارش نیس فقط د ...

بگو غیرت تو عکس پروفایل نیست 

اگه غیرت داشتی زنتو که دست تنها بدون شوهر بچه بزرگ میکنه خونه زندگیتو نگه میداره در حالی که خودت کیلومترها دوری فحش نمیدادی!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

اخرش همه بد بختیامو با داد و گریه بهش گفتم واقعا سختمه دیگه نمیتونم تحمل کنم بچه شیر خوارمو دادم بهش جداش کردم از خودم 6 ماه بعد شش ماه اومد گفت اشتباه کردمو اینا بخشیدمش

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

یعنی ب زور تو رو سر سفره عقد نشوندن؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

همه اینارو با چشم پر مینویسم لطفا شما چیزی نگین به جون بچم قصم میخورم 2 روز بعد میاد خونه واقعا اگه تموم نکنه یه وایتکس میخوام بخورم تموم کنم