2777
2789
عنوان

همسرم فحاشی کرد

2792 بازدید | 97 پست

چند روز قبل دعوا کردیم اون فوش داد بعدش فوش مرده میداد من گفتم جهنم بعدش به پدرو مادرم فوش داد منم گفتم گوه نخور این حرفش موند تو دلش قهر کرد گفت اومدم خونه میفهمونم ک گوه رو کی میخوره شهر دیگه

کار میکنه قراره 2 روز بعد بیاد بعدش من 2 روز بعد زنگ زدم بهش گفتم بزار تموم کنم دعوارو چون عصبانی هستم واقعا بچمم عذاب میکشه این هی ناز کرد اخرش حرف زد باهام از دیروز بازم امشب دعوا کردیم هستین بگم تایپم سریعه سریع میگم؟؟؟ از 12 سالگی عقد کردم لعنت به این شهر ک بچه رو زود میدن لعنت به اونایی ک زندگیمو خراب کردن لعنت بهشون ک بچگیمو ازم گرفتن😭13 سالگی عروسی کردم از 13 سالگی عذاب کشیدم تا الان ک 17 سالمه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

موند امشب زنگ زدم به همسرم گفتم چرا زنگ نمیزنی گفت برا چی گفتم یعنی چی خب گفت حرفت به دلم مونده با لحن تندا بعدش من گفتم یعنی چی خب من وقتی قهر بودیم عکسمو گزاشتم واتساپ بقیه رو لغو کردم فقط خودش میتونس ببینه

بعد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ۱۷ سالته😳همسرت چند سالشه؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بعد گفت تو عکستو بزاری وات مگه من بی غیرتم در حالی ک فقط خودش دیده غریبه هم تو گوشیم شمارش نیس فقط دختر خالم و دختر داییمن

هم فحش داد هم قهر کرد

از اینایی که وقتی مقصرن توپ ومیندازن تو میدون آدم که طرف ومقصر کنن انقدر بدم انقدرم بدم میاد که بدم میاد😕

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بگو خواهر

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...