2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48260 بازدید | 258 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عواقب رفتن غیر قانون ی رو میدون ی قاچاق یا بهت بگم اونم وتس ی دختر 

رفتن قاچاق برای جنسیت ماها اصلا خوب نیس میدونم منم کامل قاچاقی بخای خدا ناکرده دست این واون بیفتی دیگه حالش مشخصه بخدا راست میگه قاچاقی رفتن وازذهنتون پاک کنید بخدا ‌واقعیتش ما یکی ازبستگان مون سن زیادی هم نداشت یکی گول زده که قاچاقی راحته وازاین حرفا بخدا رفتن مااسفانه ایشون ازنزدیک به مقصدشون برگشت خورده بودن .این بنده خدا زمانی که اومد بخدا دیگه چی بگم خودتون باید بدونید منظورم بخاطر اون من اصلا قاچاقی و تایید نمیکنم.

پایه ای بریم خانم منم قصدم رفتنه

عزیزم ببخشید دخالتی کردم حق دخالت ندارم ولی توصیه ام اینه که بطور قانونی مهاجرت بکنید قاچاقی درشایسه خیلیا نیست اگه برونی قاچاقی چه بلاهای سر طرف میارن اصلا قبول نمکنی

سلام عزیزم میتونی یه راهنمایی بکنی میگی خیلی راهها هسش برا اقامت

سلام ب همگی مهاجرت مگه به این سادگیاس...

الان تو خیابون با هر کی صحبت میکنی حرف از رفتن میزنه من نمیدونم تهش کی میخواد بمونه

زبان بلدی؟

مدرک خاصی داری ک اون کشور قبولت کنه

شوهرت یا اون کسی ک میخوای باهاش مهاجرت کنی کدوم ارگان خدمت کرد....

حرفه ای چیزی بلدی؟

وضع مالیت؟

و....

گلی چیزای دیگه هستش ک تاثیر داره تازه قصد این ک ب کدوم کشور میخوای بری هم خیلی مهمه وضعیت کشور با کشور فرق داره...

اگه میتونید قانونی برید در غیر این صورت خریت محضه

3 تا از دوستام رفتن هر کدوم با شرایط متفاوت

یکیش انقدر وضعش خوب تو دانشگاه روسیه صندلی خرید

یکی غ ق رفت هنوز ک هنوزه تو کمپه

یکی دیگشون پرستار بود الان تو ذبی پرستار موقته