2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48259 بازدید | 258 پست
 کاشکی چند تا رفیق پایه مثل خودم داشتم که همه جا میومدن و ریسک میکردن واسه زندگی ,,, تنها تنها ...

منم دوست دارم برم اونور و دقیقا۲۵ سالمه ولی تنهایی نمیتونم میترسم چون دخترم ..شما چیکار کردی تونستی برای پناهندگیت کاری کنی؟

قبولش نمیکنن مستقیم دیپورتش میکنن ایران😁 

وقتی چیزی نمیدونی الکی یچی نگو ،تو هنوز نمیدونی استان هرمزگان که چشبیده به کرمان کجاعه (در صورتی خودت کرمونی هستی) بعد از ترکیه حرف میزنی؟اگ بچع من دینم مسیحیه و چون تو ایران حکم تغییر دین اعدامه و اگه ثابت کنه ،کشور های اروپایی مجبورن که درخواستشو قبول کنن و سازمان ملل هم تا چند سال خرجشو میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سیده خانم موسوی

دعانویس قهار و حرفه این که هرکاری رو راه میندازه

یک سری چیزا تبلیغ نیست

چون انسان و هم نوع هم هستیم باید به داد همدیگه برسیم

وقتی مشکلات منو کسی حل میکنه شاید دردی هم از دیگری درمون کنه

این خانم موکل داره و توی یک سری مسائل خاص به من کمک کرده

بازگشت همسرم رو انجام داده بهد از یک سال که ترکم کرده بود

واسه کنکور و قبولی برام کار انجام داد نتیجه گرفتم

واسه بخت آزمایی و شماره خوانی سه بار تاحالا اعداد درست بهم گفته

و مسائل دیگه...

من ایران نیستم ولی ایشون از راه دور کار منو به بهترین شکل راه انداخت

شماره تماسشون رو از همین سایت پیدا کردم

۰۹۳۷۹۵۷۰۵۲۸

عزیزم اطلاعات اشتباه نده سازمان جهانی یو ان پارسال ترکیه رو ترک کرد و هرکی هم ک ترکیه زیر نظر یو ان ...

عزیزم نمی‌دونید برای چی دلیلش چیه که سازمان جهانی  یو ان ترکیه رو ترک کرده؟؟  

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
والا من تو روستا زندگی میکنم ,,,اصلا چادر میپوشن اینجا ,,, هیچ جایی واسه تفریح وجود نداره ,,,😁 فکر ...

تو بنظرم تا تهران برو بهترته نرو خارج اگر تونستی اونجا دوم بیاری خودتو جمع کنی بعد برو خارج

الان من چی ب شما بگم خانوم 😐 هرجی بگم خانومی  تربیت و ادب و فرهنگ شخصیت داری اصن ساقیت کیه&n ...

ول کن بابا شما کیا رو داری راهنمایی میکنی یه مشت اوسکولی بگو آره برین خارج خیلی خوبه فرش قرمز براتون پهن کردن ماهیانم میریزن حسابتون فقط میگن بخورین بخابین

ت ایران ازادی از اروپا بیشترع اونا فقط نمایانن اینجا از دروغی😐

یه چیزی بگو آدم لاقل باور کنه آخه 

آزادی چی بچه من دوتا سوراخ داره گوشش بردن دفتر مدیر کلی سوال جواب و کلی انگ زدن بهش آخه کجای دنیا اینجوریه؟ سر کلاس که معلم زنده نباید مقنعه رو در بیارن آخه کجای دین اینو گفته واقعا من نمیفهمم

منتظر اتفاقات خوبم