2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48270 بازدید | 258 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاشکی سر کاری بود ,, 😔😔 ولی ممنونم بابت راهنماییات ,,,بیشتر احتیاط میکنم تو این قضیه 

خدا پشت و پناهت گل من

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
نترس این خانم نمی ره  وقتی راجع ب چیزی اطلاع ندارید یاد بگیرید با اعتماد ب نفس اطلاعات غلط ندی ...

هههههههههه، باش 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
تو خیلی کیوتی ,,,مرسی 😻😻😻  مرسی از همه فکر نمیکردم ای همه جواب ببینم  اولش که تایپیک ...

ممنون جواب خیلیه خوب نمیشه اینجا گفت

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
بعضیا مشکل شخصی دارن  ,,, 😑 من چون اصلا به خاطر حجم زیادی از خاطرات بدی که دارم به چیزی جز فر ...

خانوم گلم به حرفه بقیه گوش نکن اینا میترسن از تکون خوردن. نمیتونن ببینن این مملکت داره ب فنا میره بزار بمونن همینجا

من و همسرمم داریم میریم اگه سوالی داشتی پیام بده راهنماییت کنم

قاچاق رو نمیگه پناهندگی به سازمان ملل تو ترکیه رو میگه، اگه پذیرفته بشه اونا خودشون میفرستن آمریکا ی ...

عزیزم اطلاعات اشتباه نده سازمان جهانی یو ان پارسال ترکیه رو ترک کرد و هرکی هم ک ترکیه زیر نظر یو ان بود بدبخت شد

خوشگل خانومی میشه درخواسته دوستیمو قبول کنی چنتا سوال راهنماییم کنی ؟؟

قبول کردم . 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

یه گندی به این کشور زدن که تعداد خیلی خیلی زیاد ۵ میلیون نفر با نفرت از ایران مهاجرت کردن و چندین میلیون نفر هم چون پول ایران بی ارزشه نمی تونن مهاجرت کنن وگرنه آرزوشونه برن

وااا مگ دیوونه شده پناهندگی خیلی سخته و شرایط پناهندها خیلی بده چند سال تو کمپ میمونن با شرایط دشوار

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...