2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48258 بازدید | 258 پست
همش فک میکنم الان داری سبزی پاک میکنی    

سبزی دوس داری 😐

نمیخام باهات حرف بزنم خانوم ریپ نکن، احترام ت نگه دار🤞

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقده ای    

دوس ندارم جوابت بدم خانوم اگر شعور و شخصیت و ادب داری ریپ نکن، جواب ابلهان همیشه خاموش میدونسم از یچه گی، ریپ نکن خوشم نمیاد  از شخصی ک حرف زدن خودش بلد نیس و حد مرز بین جنس خودش و مخالف نمیدونه، حیا کن و درست صحبت کن، خدا شفات بده و  عقده ای یعنی چه  اصن خانومی یا خودت جا زدی  ب اسم خانوم

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
آخه دقیقا مدل زنهای دهه پنجاهی او فیلم فارسیا که دم در میشتن غیبت میکردن    

معلوم خیلی مشکل داری و گذشتت، ول کن ریپ نکن🤦‍♂️🤦‍♂️ خدا

یکی از آشناهای ما به ماه برا مسافرت رفت آلمان بعد از تموم شدن ویزاش رفت اعلام پناهندگی کرد الانو اونجا زندگی می کنه البته فعلا موقته  

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

ببخشید کسی می‌دونه این بلاگرا که بعد ی مدت میرن ترکیه چطور اونجا میتونن زندگی کنن یا اقامت بگیرن مثلا نیکا فلاحی نگین فضلی و اینا

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
چون کشورش ن جنگ زدس ن مشکی داره 

چه ربطی داره مگه فقط جنگ زده هارو قبول میکنن ؟؟؟

کلی دیگه مورد هست که قبول میکنن 

مثلا میتونی بری بگی من میخوام مسیحی بشم ولی تو ایران اگه دینم رو عوض کنن اعدامم میکنن

یا میتونی بگی من همجنس گرا هستم و تو ایران نمیتونم زندگی کنم

خانما توی تهیه سیسمونی همون چند تیکه ضروری میتونید بهم کمک کنید هزینشو نمیخام همونو خودتون بخرید برا ...

عزیز کدوم شهری؟

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
اونا یا از اول رفتن یا قانونی الان نمیش مگه اینکه با یع خارجی بری بگی اتباع هسی

چرا از چیزی ک اطلاع نداری انقد با اعتماد ب نفس حرف می زنی😐😐😐😐یاد دختر عمم افتادم اونم سواد نداره ولی هی می خواد بگه خیلی بلذه

چه ربطی داره مگه فقط جنگ زده هارو قبول میکنن ؟؟؟ کلی دیگه مورد هست که قبول میکنن  مثلا میتونی ...

هم جنس گرا و مسیحی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خوب دگ بخاطر خارج رفتن باید از چیا گذشت یکی دین و مسلمانیت یکی از جنس خودت بگذری دگ، 

یکیم حتما از...... استفاده کنی اخه ارزشش داره خانوم 

بخاطر پناهندگی  طرف دیدم با چشای خودم از بدن خودش گذشت و چقد تجاوز شد بهش