2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48261 بازدید | 258 پست
ما همسایه خودمون میخاس قاچاقی بره المان.کل خونه زندگی شو داشت میفروخت. مگه میشه خیلی پول نخاد؟

اون دگه راه  و رفتن داره،، شما افغانی هستید، همسایه تون اتباع بود

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ترکیه مگه همینجوری قبول میکنه ایرانیارو؟

خود ترکیه نه سازمان ملل این کار رو میکنه، البته اطلاعات من برا ۵ سال پیشه نمیدونم هنوز هم این کار رو میکنه یا راحته یا نه

بندرعباس اونورا 😑

اوه اوه بندری جنوبی ام هستی ک😐🥴 خوبه دگ سیاه ام هستی  ب خارجیا راحت میخوره فیست😂🤞

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
شما تو کشور خودت نمیتونی کار پیدا کنی بعد توقع داری اونجا راحت کار پیدا کنی و پول پارو کنی؟ اونم بدو ...

من اینجا دلم نمخواد دیگه کار پیدا کنم ,,, فقط میخوام دور بشم ,,, 😁 شایدم پولدار شدم کی چی میدونه 

من اینجا دلم نمخواد دیگه کار پیدا کنم ,,, فقط میخوام دور بشم ,,, 😁 شایدم پولدار شدم کی چی میدونه&nb ...

اونجا برسی اروپا  خیلی فرقشه ت اینجا

من اینجا دلم نمخواد دیگه کار پیدا کنم ,,, فقط میخوام دور بشم ,,, 😁 شایدم پولدار شدم کی چی میدونه&nb ...

شما در هرصورت حرف خودتو میزنی واقعیتم که نمیخای قبول کنی.چی بگیم دیگه.

موفق باشید.

😂😂😂😂 چرا نفوس بد میزنی ,, شاید ازم خوششون اومد😫 

😐😑😐 اونا عاشق چش ابروت نمیشن مطمئن باش