2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48267 بازدید | 258 پست
شایدم بعضی وقتا باید ریسک کرد ,,,چون من اینده ای در اینجایی که هستم نمیبینم ,,, 

ریسک درست ن از چاله خودت بندازی ت سیاه چال

صبر کن😐

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ت ایران ازادی از اروپا بیشترع اونا فقط نمایانن اینجا از دروغی😐

والا من تو روستا زندگی میکنم ,,,اصلا چادر میپوشن اینجا ,,, هیچ جایی واسه تفریح وجود نداره ,,,😁 فکر کنم مناسب کیس پناهندگی هستم 

هزینه 500 600 از کجا میخاد بیاره اخ استارتر 🥴 اون مدلی خودم میدونم خوب واسع همین میگم ب استارتر موا ...

من گفتم میشه وگرنه بدون پول که به هیچ روشی نمیتونه بره جز پذیرش تحصیلی با فاند

والا من تو روستا زندگی میکنم ,,,اصلا چادر میپوشن اینجا ,,, هیچ جایی واسه تفریح وجود نداره ,,,😁 فکر ...

خوب کدوم استانی 😐

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
من گفتم میشه وگرنه بدون پول که به هیچ روشی نمیتونه بره جز پذیرش تحصیلی با فاند

قاچاق با اندک پول و ی نفر باش باشه میتونه تنها زمینی نه

والا من تو روستا زندگی میکنم ,,,اصلا چادر میپوشن اینجا ,,, هیچ جایی واسه تفریح وجود نداره ,,,😁 فکر ...

چطور شوهر نکردی 😐

تجربه دور بودن رو دارم برام مثل بهشت بود ,,,, 

به خاطر دور بودن نمیگم، اکثر آدما فکر میکنن برن اون ور کلا دنیاشون عوض میشه ولی وقتی میرن میفهمن اینجوری نیست اونجا هم سختیهای خودش رو داره، البته محل زندگی شما چون کوچیکه برات سخته، از طریق دانشگاه و شغل برو تو شهر زندگی کن 

من یکی فامیلامون از طریق ترکیه رفت ولی تقریبا چن سالی موندن اونجا بعد رفتن المان. اینجوری نیس تا رسی ...

از نرکیه باید یونان طی کنی بعد اروپا 

وقتی باهاش کسی باشع ترکیه می مونه ی چن وقتت بعد میرن اون ور اب😐

منظورت از آزادی چیه؟

😑 اینکه تو یه شهر بزرگ زندگی کنم ,,,کار داشته باشم ,,, دور از خانوادم باشم ,,,و اینکه ایران نباشه ,,, گشت ارشاد به لباس پوشیدنمون گیر بده ,,, زمستوناشم برف بیاد ,,,اینجا که من هستم هم دمای جهنمه 😅😅😅