2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48265 بازدید | 258 پست
اونا از ایران تا ترکیه رو قانونی رفتن ؟؟؟ 

نمیدونم.ولی خییلی پول خرج کردن .

ببین گلم تو هررجوری هم بالا پایین کنی چه قانونی چه غیرقانونی خیلی پول میخاد. اگه داری برو. ولی یکاری نکنی بری وسط راه بمونی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😑 اینکه تو یه شهر بزرگ زندگی کنم ,,,کار داشته باشم ,,, دور از خانوادم باشم ,,,و اینکه ایران نباشه , ...

شما تو کشور خودت نمیتونی کار پیدا کنی بعد توقع داری اونجا راحت کار پیدا کنی و پول پارو کنی؟ اونم بدون هیچ هزینه کردنی

نمیدونم.ولی خییلی پول خرج کردن . ببین گلم تو هررجوری هم بالا پایین کنی چه قانونی چه غیرقانونی خیلی ...

ن 500 تومن نمیخاد دگ  کم تر میش غیر قانونی 10 نفر ک نیس اخ

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
از نرکیه باید یونان طی کنی بعد اروپا  وقتی باهاش کسی باشع ترکیه می مونه ی چن وقتت بعد میرن اون ...

قاچاق رو نمیگه پناهندگی به سازمان ملل تو ترکیه رو میگه، اگه پذیرفته بشه اونا خودشون میفرستن آمریکا یا اروپا 

قاچاق رو نمیگه پناهندگی به سازمان ملل تو ترکیه رو میگه، اگه پذیرفته بشه اونا خودشون میفرستن آمریکا ی ...

چه امیدوار کننده گفتی ,,,؟؟؟ اگه جزعیاتشو میدونید لطفا بگید ممنون 😍😍😍😍

قاچاق رو نمیگه پناهندگی به سازمان ملل تو ترکیه رو میگه، اگه پذیرفته بشه اونا خودشون میفرستن آمریکا ی ...

اهان اونا امکان نداره قبولش کنه 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
چون بدم میاد از شوهر کردن 😁😁😁 ,,,اصلا مدل م به اینجا ها نمیخوره احتمالا تو بیمارستان با یه بچه ار ...

اوه  اوه🥴🥴  گفتم حتما کیس پیدا نکردی مجرد موندی الانم هوس خارج کردی🤣

چه امیدوار کننده گفتی ,,,؟؟؟ اگه جزعیاتشو میدونید لطفا بگید ممنون 😍😍😍😍

جزئیاتش رو نمیدونم من خودم دنبالش نبودم یکی از دوستام رفته بود چند سال ترکیه بود بعد رفت کانادا