2777
2789
عنوان

تجربه های پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 48260 بازدید | 258 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جزئیاتش رو نمیدونم من خودم دنبالش نبودم یکی از دوستام رفته بود چند سال ترکیه بود بعد رفت کانادا

قبولش نمیکنن مستقیم دیپورتش میکنن ایران😁 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
😀😀😀 اصلا هم سیاه نیستم ,,,

اهان خوب پس قبولت میکنن حتما😂😂

مواظب باش خانوم خوب من 23 سالمه ولی اندازه موها ت تجربه دارم، میدونم اشتياق و ذوق داری ولی عجول نباس کاری نکن ک خودت نابود کنی  باور من دلم خون میشه و ناراحت وقتی میبینم اینقد خوشحالی ولی شرایطش برات سخته

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
نمیدونم فقط حس میکنم زندگی ارزش یه کم هیجان و ریسک و ماجراجویی رو داره ,,,  ولی این یه کم نیست ...

ریسک تک نفر اونم ی خانوم ریسک نیس حماقت

شرایط دیپورت هس اگر پلیسش بگیرتت و مجوز نیاشه و خیلی چیزای دیه، همینجا ی  شوهر خوب بگیری زندگی کنی راحت نیسی، البته شوهر خارجی بگیر😁😃👌

واقعا؟؟؟؟؟😯😯😯. از همین طریق سازمان ملل رفت ؟ 

تو اینستا هم بگرد ببین پیجی با این موضوعات پیدا میکنی، تو اونا بهتر اطلاعات پیدا میکنی، من فقط دیده هام از دوستام که رفتن رو گفتم جزئیات رو نمیدونم

از شخصیتم 😑 

باید اول میگفتی از شخصیتم😐

ن بابا دنیا شدع هیاهو خراب الان بیماری ام هس ک خطریه

تو اینستا هم بگرد ببین پیجی با این موضوعات پیدا میکنی، تو اونا بهتر اطلاعات پیدا میکنی، من فقط دیده ...

اونا همش کلاهبردار و خطری و تبلیغات 

اگه دیپورتم کنن عواقبش چیه؟؟؟؟ 😐 😱😱😱

عواقبی نداره خوب میای کشورت، ولی مثلا چون فرار کردی اگر خانواده ات بگیرنت دگ ب اونا بستگی داره😐 واسه همین میگم تنها خطریه