خانومی من هم توده داشتم بدخیم هرسوالی داشتی بپرس البته چندین سال پیشالان ۲۷ سالمه سالم وسرحال ...
من از نگرانی پدرم حالم بد میشه😞😞😞
شما کل کلیه ات رو دراوردی؟با یه کلیه راحتی؟کلیه سالمت خدای نکرده نیاز به دیالیز که میدا نکرد؟هرچندوقت یه بار چکاپ میدی؟من خیلی خیلی میترسم از اینکه به جای دیگه اش زده باشه خدای نکرده
من از نگرانی پدرم حالم بد میشه😞😞😞 شما کل کلیه ات رو دراوردی؟با یه کلیه راحتی؟کلیه سالمت خدای نکر ...
اره یه کلیه دارم وحتی یه قرص هم نمیخورم بخاطر کلیه دیالیز چرا اخه ببین شانسی که پدرت آورده توکلیه اش توده نترس بجایی دیگه نمیزنه برامن هشت سانت بود واصلا جایی دیگم نزد هریک سال میرم چکاپ یه سونو ساده وسلام ببین پرهیز غذایی هم ندارم فقط نخودولوبیا خیلی کم بایدبخوره شما کدوم شهرهستین؟
عملم حدودا دو ساعت طول کشید ولی ریکاوریش بستگی داره یک دو شایدم سه شما باید پنج ساعت درنظربگیرید کلشو سه روزبستری بودم وبعد مرخص، دیگه قسمت امتحان الهی این بوده راضیم به رضای خدا ،بعد عمل هم نه رژیم خاصی نداره مایعات زبادبدین غذای نفاخ وگوشت یه مدت پرهیز بشه والبته کم نمک ببین عزیزم من ۲۳ سالم بود خیلی خوب کنار اومدم پدرشماحتما جاافتاده ترهستن شمانگران نباش خداروهزاران بارشکر کنید که زود فهمیدین وبه جاهای دیگش نزده دکتر نوشته براعمل؟واینکه بیوپسی کردن؟
عمل سختی بود؟بعدش تا چندروز اذیت بودی؟چرا تو سن کم اخه این توده از کجا اومده؟پدر من ۵۲ سالشه ماهمش م ...
نه عملش مثل اینکه یکی کلیه اهدا کنه اسونه نترسید فقط یه خراشه کوچیکه جای عمل ،پدرتون سیگاریه یا نقاش؟به من گفتن بقایایی دوران جنینیم بود که دفع نشده ولی درکل کسی هنوز نمیدونه توده ازکجا میاد