2777
2789
نه عملش مثل اینکه یکی کلیه اهدا کنه اسونه نترسید فقط یه خراشه کوچیکه جای عمل ،پدرتون سیگاریه یا نقاش ...

هیچ کدوم.تو خونه ما مهمون هم حق نداره سیگاربکشه چه برسه بابام.بابام خیییلی تغدیه اش خوب بود اصلا وسط سفره نمک نداشتیم هیچوقت.آب نماوردیم .نیم ساعت بعدغذا چایی و....

عملم حدودا دو ساعت طول کشید ولی ریکاوریش بستگی داره یک دو شایدم سه شما باید پنج ساعت درنظربگیرید کلش ...

اره دکتر نوشته عمل.مگه میشه بیوبسی کرد باید اول در بیارن بعد بیوبسی کنن دیگه درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دکتر نوشته عمل.مگه میشه بیوبسی کرد باید اول در بیارن بعد بیوبسی کنن دیگه درسته؟

نه احتمال داره خوش خیم باشه کلا عمل نخواد باید بیوبسی شه تا ببینن توده چه مدلیه بیوبسی یه تیکه ازاوده روجدامیکنه میبرن آزمایشگاه مشخص میشه چه گرندیه

دراستانه ۴۰ سالگی
بعد عمل معلوم میشه به جای دیگه اش زده یا نه؟

ببینید اولش اوارای میره نشون میده جایی هست یانه مشخص میشه مثلا یه توده هم خدایی نکرده کبد هست اگه چیزی نبود بعد عمل لنف روبرمیدارن ازمایشمیکنن که ازطریق لنف منتقل نشه که احتمالش خیلی کمه خیلی کم اگر لنف هادرگیربشه بادوسه جلسه شیمی درمانی اوکیه

دراستانه ۴۰ سالگی
ببینید اولش اوارای میره نشون میده جایی هست یانه مشخص میشه مثلا یه توده هم خدایی نکرده کبد هست اگه چی ...

ببین بابام ام ار ای و سونو و سی تی اسکن داد نوشتن توده نمایrcc یعنی همون بدخیم و گفتن باید سریع عمل شه

ببین بابام ام ار ای و سونو و سی تی اسکن داد نوشتن توده نمایrcc یعنی همون بدخیم و گفتن باید سریع عمل ...

بله برامن هم ارسی سی بود ولی بالین حال دکترم گفت ذره امیدی هست خوشخیم باشه که اونم نبود نفرکتومی کامل شدم متاسفانه

دراستانه ۴۰ سالگی
چرا بدخیمبود اتفاقا بعد بیوپسی دوسه سانتم رشد کرده بود لعنتی 

وای.ببین برای بابای من ۶ سانت بود ده روز پیش .امکان داره رشد کرده باشه تا الان؟چون بابام واکسن زده دکترگفت دوهفته باید صبرکنید بعد عمل شه😞😞😞شنبه است عملش