2777
2789
عنوان

عشقم رفته

50 بازدید | 10 پست

بچه ها چند هفته پیش عشقم ولم کردو رفت

الان تو یه تاپیک اینو خوندم

شما ازش نتیجه دیدید به نظرتون انجام بدم؟

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

چند بار تجربه کردم عجیب جواب میده ..عجیب ..

۱۱ بار سوره ضحی

۷ بار ایه ۳۵ سوره نور ..

طریقه خوندن:۳ روز اول اینارو بخونین تو خوندن هم با کسی حرف نزنین

روز چهارم :فقط خواندن سوره شعرا .

روز پنجم و ششم هیچ کار نکنین...

تو این مدت نزارین طرف ازتون خبر داشته باشه کاملا بیخبر باشه ..هیچ خبریییی هیچ نشونه ای از خودتون نبینه ..

صد درصد برمیگرده ..باور ندارین امتحان کنین ..

اونایی اعتقاد ندارن توهین نکنین ..

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

اینه☝️☝️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم قسمت باشه، تو سرنوشتت باشه میاد

بله قسمت با دعا تغییر میکنه ولی همیشه به خدا بگو هر چی برام صلاحه رقم بزن یا همون فرد یا فرد دیگه😊 اگر هممیخوای بخون که تو دلت نمونه 😘

امروز روز اولی بود که خوندم

تمام نکاتشو رعایت کردم حتا با این که موهام بو شامپو میداد و هرسری که میرم حموم غسل میکردم و احتیاجی به غسل نبود

بازم رفتم حموم وضو گرفتم و رو به قبله خوندم عکس پروفایلمم از همه جا برداشتم استوریم نمیزارم

کاش نصیحت نمیکردید

سوال پرسیدم گفتم انجام دادید یا نه

دیگه نصیحت کردنتون برا چیه؟