2777
2789
عنوان

منو شوهرم یواشکی 🤭رفتیم یه جایی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 59 پست
ترس نداشتن که......

☹تازه من از پشت شیشه دیدم فکنم اگه دست میزدم خودمم میشدم جنازه ...😑😑دوست دارم قوی باشم ولی متاسفانه اصلن نیستم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

خود کارمندهاشون حسابی خسته بودن طفلکیا

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=203278370]ترس نداشتن که......[/QUOTEازاین که کرونا بگیری چی نترسیدی

اگه قراربود بگیرم تا حالا می‌گرفتم تازه ما با لباس و دستکش بودیم مثل پرستاران 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
 چجوری نمیترسی .. واس دختر عمم رفتیم بهشت زهرا ..تو قمست زنان ی جایی داره که مرده ها رو میشو ...

مُرده که ترس نداره، این زنده هان ک ترسناکن🤕

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

رفتیم بهشت رضا ی مشهد کمک برای شستنو کفن کردن  مرده ها وااااای چقدر زیاد بودن باورتون نمیشه&nbs ...

یا فاطمه زهرا خودتون کرونا نگیرین

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

قبول باشه عزیزم 

دل بزرگ میخواد این کار

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
یا فاطمه زهرا خودتون کرونا نگیرین

نه ان شا لله که هیچی نمیشه نام مثل بقیه باید یجوری کمک میکردیم 

نه ان شا لله که هیچی نمیشه نام مثل بقیه باید یجوری کمک میکردیم 

به ان شالله چیزی نمیشه اکتفا نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ولییی خداییی خیلی آمار زیادیه در روز فقط 160نفر برا مشهد بود .

به ان شالله چیزی نمیشه اکتفا نکن 

عزیزم حالا بیشتر قدر زحمات کادر درمان رو می‌دونم 

چطوری میشه رفت؟

باید با حراست هماهنگ کنید بگو واسه کمک جهادی می‌خوام بیام