2777
2789
عنوان

منو شوهرم یواشکی 🤭رفتیم یه جایی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 59 پست

رفتیم بهشت رضا ی مشهد کمک برای شستنو کفن کردن  مرده ها وااااای چقدر زیاد بودن باورتون نمیشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم بهشت رضا ی مشهد کمک برای شستنو کفن کردن  مرده ها وااااای چقدر زیاد بودن باورتون نمیشه&nbs ...

حالا تو این اوضاع کرونا؟؟؟؟ نصفشون فوتی ها کرونا بودن😒 

یه روش دیگه جهاد میکردید خطرناکه مریض میشید خدانکرده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
رفتیم بهشت رضا ی مشهد کمک برای شستنو کفن کردن  مرده ها وااااای چقدر زیاد بودن باورتون نمیشه&nbs ...

اجرت با امام حسین 💕😍

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

این همه وقت همین یه خط رو نوشتی خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

46تا از هشت صبح تا یک ظهر فقط خانم شستم مردم از خستگی بیشترشان کرونایی ها بودن بغیر از دونفر پزشکی قانونی

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

چجوری نمیترسی ..

واس دختر عمم رفتیم بهشت زهرا ..تو قمست زنان ی جایی داره که مرده ها رو میشورن پشت شیشه مشخصه

وای از بس نگا کردم ..یهو چشام بستم باز کردم دیدم😐😐تو درمانگاهم ..گفتم 😟😟اینجا چیکار میکنم ..😂پرستاره اومد گفت خانم بی بیشهوش شدی ...😑😑داشتم سکته میکردم از ترس ...☹نمیدونم‌چرا من انقد از مرده میترسم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حالا تو این اوضاع کرونا؟؟؟؟ نصفشون فوتی ها کرونا بودن😒  یه روش دیگه جهاد میکردید خطرناکه مریض ...

دوست دارم بازم برم ولی شوهرم میگه همون یه روز بسه

چجوری نمیترسی .. واس دختر عمم رفتیم بهشت زهرا ..تو قمست زنان ی جایی داره که مرده ها رو میشو ...

ترس نداشتن که......