2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7053152/بیاید-حمد-بخونم-براتون?page=1

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند وقت پیش خفیفشو گرفتم..احساس میکردم ریه ام آزاده کاملا راحت هوا داخلش می‌ره که بدِ یکی دو روز سرفه و بدن درد اومد سراغم که فقط و فقط با پونه و آویشن خوب شدم خداروشکر..

من چند وقت پیش خفیفشو گرفتم..احساس میکردم ریه ام آزاده کاملا راحت هوا داخلش می‌ره که بدِ یکی دو روز ...

خداروشكر قفسه سينت درد نميكرد؟

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
نه عزیزم فقط بی حال بودم و سرفه های طولانی داشتم

بنظرتون اگه قفسه سينه درد بگيره و سرفه و بدن درد داشته باشي خيلي شديده؟

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️

من و همسرم5 روز هست کرونا خفیف گرفتیم

اولش همه بهمون میگفتن نترسین چیزی نیست شبیه سرماخوردگیه 

خودم تجربه کردم ولی شبیه سرما خوردگی نیست وحشتناک تر از سرماخوردگیه، برای ما که اینجور هست

سردرد و چشم درد، بدن درد، گلو درد وحشتناک 

تب و لرز، یهو آتیش می‌گرفتیم یهو یخ م‌یکردیم، 

سرگیجه، آب ریزش بینی، همسرمم موقع رانندگی یکم دوبینی و سرگیجه داره، سرفه های خشک، یکم تنگی نفس، بی اشتهایی، گلاب به روتون اسهال َشدید

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است