2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 59 پست
شرمنده  گلاب ب روت   الان  شیاف  هم گذاشتم شکمم باد گرفته   &n ...

سلام من ماه قبل انجام دادم فشارم افتاد خیلی دردناک بود شکمم تا یک هفته بشدت ورمدکرده بود درد میکرد خیلی زیاد گرما بذار 

به خدا اعتماد کن...  
خانوما من 7ساله ازدواج کردم و بچه ندارم امشب ی نفر بم گفت ک یکی از فامیلامون در مورد من گفته ک خدا ...

خوب لابد منو هم زده که بهم بچه نمی ده  اخه دختر خوب خداکه به بنده بد نمیکنه. خدا گفته مرا صدا کند تا اجابت کنم  . بهش بگو تو خوب باش با من و خدای من کاری نداشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امروز روز اولمه خیلی درد دارم 😔 

شیاف یا قرصی نداد؟

به من اینارو داد بهتر میشدم

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
باردار شدین همون ماه؟

نه ... منم لوله هام سالم بود.

منم مثل شما سه ساله در حال اقدامم

هم من هم همسرم هر دو سالم، باور میکنی من هر ماه حداقل دوتا فولیکول خوب دارم ، سابقه کیست و عفونت هم ندارم

ولی نمیدونم حکمت خدا چیه هنوز باردار نشدم

دکتر میگه از بس استرس داری.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
سلام من ماه قبل انجام دادم فشارم افتاد خیلی دردناک بود شکمم تا یک هفته بشدت ورمدکرده بود درد میکرد خ ...

الان باردارین شما؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
اگ تجربه دارین لطفا راهنمایی کنید

من انجام دادم‌..خیلی درد داشتم پاهام میلرزید  لوله ی سمت چپم انسداد داشت عمل کردم که دکترم بازش کنه موفق نشد درش اورد.در نهایت برای باردار شدن ivf کردم

بعد  چ مدت باردار شدین

باردار نشدم...

دوماه میگذره الان

مشکل ازهمسرمه🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
دلم شکست گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده حالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردم بعد ...

این همه آدم هنوز بچه دار نشدیم این چه حرفی و فکریه ینی خدا ما رو نمیخواد خودتونه ناراحت نکن با فحش بهش کارای خوبیو که به خاطر دلت کردی نه به خاطر اون خراب نکن مهم خوده خداس که میبینه من مطمئنم یه روز از حرفش پیشمون میشه

نه ... منم لوله هام سالم بود. منم مثل شما سه ساله در حال اقدامم هم من هم همسرم هر دو سالم، باور می ...

عزیزم ان شا الله ب زودی دامنت سبز میشه 

خدا کنه جفتمون جواب بگیریم  منم استرسیم

باردار نشدم... دوماه میگذره الان مشکل ازهمسرمه🐰

ب امیدخدا  ان شا الله ب زودی  تیکر بارداری میزنی و میایی میگی ک بارداری

این همه آدم هنوز بچه دار نشدیم این چه حرفی و فکریه ینی خدا ما رو نمیخواد خودتونه ناراحت نکن با فحش ب ...

اون ب من گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده

من بدشون نگفتم تازه خیلی از دخترش دفاع مردم نمیدونستم مادرش اینارو ب من گفته

ب امیدخدا  ان شا الله ب زودی  تیکر بارداری میزنی و میایی میگی ک بارداری

فدای تو

همچنین..‌💛🐰