2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 59 پست
خب بگن منم ۷ ساله ازدواج کردم بچه م ندارم دوتا هم سقط داشتم  به حرف مردم فک نکن

دلم شکست

گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده

حالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردم

بعد این قبلش پشت سر من این حرفا رو زده و من الان فهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم شکست گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده حالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردم بعد ...

عزیزم خدا جا حق نشسته خیلیا لیاقت  محبت ندارن

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

تا چندروز درد میکنه

من دردش مثل درد پریود بود ....خیلی بده😐🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
با وجود اینک لوله هام باز بود و دکتر گف خداروشکر مشکلی نیست   شدیدا درد داشتم   حتی ...

من انجام دادم... ولی من با بیهوشی انجام دادم و بعدش اصلا درد نداشتم.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
ضرر نداره؟

عزیزم منم بعد ۳سال ک اقدامم باردار نشدم    فرستاد و ی ماده حاجب وارد بدنم کرد و عکس برداری و اگ لوله ای بسته باشه یا میوم یا هر چی باشه   مشخص میشه

من چون میترسیدم دکتر گفت با بیهوشی انجام بده. خیلی راضیم ، چون اذیت نشدم و بعدش درد هم نداشتم.

ولی همین سایت خوندم خیلی ها اذیت شدن بخصوص اونحایی که مایع تزریق رحم میشه.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
تا چندروز درد میکنه من دردش مثل درد پریود بود ....خیلی بده😐🐰

من امروز روز اولمه خیلی درد دارم 😔 

دلم شکست گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده حالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردم بعد ...

عزیزم اصلا بهش فک نکن ان شاالله به زودی بچه دار میشی 

بخاطر حرفش ببخشش بگو خدایا با اینکه دلم شکسته ولی بخاطر تو میبخشم هم چون بخشیدی راحت میشی هم فراموشش میکنی

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من چون میترسیدم دکتر گفت با بیهوشی انجام بده. خیلی راضیم ، چون اذیت نشدم و بعدش درد هم نداشتم. ولی ...

باردار شدین همون ماه؟