teyeb مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 59 پست سلام عزیزان خانما کسی تجربه عکس رنگی رحم داشته؟امروز انجام دادم ولی شکمم سفت شده و درد میکنه کسی اینجور بوده لطفا راهنمایی کنید دکتر گف هیچ مشکلی ندارم پس این درد براچیه رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين 1400/05/24 | 01:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 عکس رنگی همونه ک حفره های رحم بررسی میکنن؟ چرا ماما بم گفت همراه خانوم بیار؟ اره فک کنم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
بااارااان2222 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 919 خب بگن منم ۷ ساله ازدواج کردم بچه م ندارم دوتا هم سقط داشتم به حرف مردم فک نکن دلم شکستگفته خدا خر دیده ک بش شاخ ندادهحالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردمبعد این قبلش پشت سر من این حرفا رو زده و من الان فهمیدم
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 دلم شکست گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده حالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردم بعد ... عزیزم خدا جا حق نشسته خیلیا لیاقت محبت ندارن رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
بااارااان2222 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 919 الهی عزیزم قربونت بشم عزیزم اصلا ب حرف مردم اهمیت نده خدا ب موقعش م ... خدا بزرگه
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 تا چندروز درد میکنهمن دردش مثل درد پریود بود ....خیلی بده😐🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
mo_da عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1793 با وجود اینک لوله هام باز بود و دکتر گف خداروشکر مشکلی نیست شدیدا درد داشتم حتی ... من انجام دادم... ولی من با بیهوشی انجام دادم و بعدش اصلا درد نداشتم. تا خدا هست ... زندگی هست 😊
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 ضرر نداره؟ عزیزم منم بعد ۳سال ک اقدامم باردار نشدم فرستاد و ی ماده حاجب وارد بدنم کرد و عکس برداری و اگ لوله ای بسته باشه یا میوم یا هر چی باشه مشخص میشه رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
mo_da عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1793 من چون میترسیدم دکتر گفت با بیهوشی انجام بده. خیلی راضیم ، چون اذیت نشدم و بعدش درد هم نداشتم.ولی همین سایت خوندم خیلی ها اذیت شدن بخصوص اونحایی که مایع تزریق رحم میشه. تا خدا هست ... زندگی هست 😊
بااارااان2222 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 919 عزیزم خدا جا حق نشسته خیلیا لیاقت محبت ندارن تازه فهمیدم ک چرا خودم بد نام کردم واسه اینازن عموم این حرف زدهمن خیلی از دختر عموم دفاع کردمدختر عموم با خونواده شوهرش دعوا کرده بودن
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 تا چندروز درد میکنه من دردش مثل درد پریود بود ....خیلی بده😐🐰 من امروز روز اولمه خیلی درد دارم 😔 رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ماه_نقره_فام عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 428 یکم نعناع دم کن با نبات بخور چیزای ملین بخور صبح ناشتا آب ولرم بخور بعدشم صبحانه کامل بخور تا ... عزیزم نعنا بدتر یبوست میاره میخوای شکم کار کنه باید گل محمدی یا گلاب بخوری
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16032 دلم شکست گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده حالا من ب خاطره دختر همین خانوم با چند نفر بحث کردم بعد ... عزیزم اصلا بهش فک نکن ان شاالله به زودی بچه دار میشی بخاطر حرفش ببخشش بگو خدایا با اینکه دلم شکسته ولی بخاطر تو میبخشم هم چون بخشیدی راحت میشی هم فراموشش میکنی مامان دوتا دخمل ناز 😍
teyeb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 2190 من چون میترسیدم دکتر گفت با بیهوشی انجام بده. خیلی راضیم ، چون اذیت نشدم و بعدش درد هم نداشتم. ولی ... باردار شدین همون ماه؟ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16032 عزیزم نعنا بدتر یبوست میاره میخوای شکم کار کنه باید گل محمدی یا گلاب بخوری عزیزم بخاطر نفخش گفتم مامان دوتا دخمل ناز 😍