2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 59 پست
عزیزم ان شا الله ب زودی دامنت سبز میشه    خدا کنه جفتمون جواب بگیریم  منم استرسیم

ان شاء الله ... ان شاء الله با دعای خیرت

آره من خیلی بهش فکر میکنم متاسفانه هر چی دکتر میگه بی خیال باش اصلا نمیتونم.

مرونا هم که اومده جایی نمیرم بیشتر ذهنم درگیر این موضوع شده

حالا توکل به خدا

ان شاء الله هر چی مصلحتمونه اتفاق بیوفته❤🌹❤🌹❤🌹

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ب من گفته خدا خر دیده ک بش شاخ نداده من بدشون نگفتم تازه خیلی از دخترش دفاع مردم نمیدونستم مادر ...

منم خیلی حرکات ورفتارهای بدی دیدم برا اینکه بدونی تنها نیستی میگم من داشتم می رفتم خونه خالم اون شخصم داشت می رفت اونجا با نوه ش تا منو دید برگشت بچه رو برد خونشون بعد اومد دیگه از اون روز بچه ای رو بغل نکردم یه روز این روزا میگذره وحالمون با مامان شدن خوب میشه مطمئن باش

دوستان باآرزوی بارداری برای همتون یه سوال داشتم عکس رنگی رحم فقط برای تشخیص علت ناباروری یابه باردا ...

برای بررسی رحم و لوله های رحم هست

خیلی ها اگر لوله هاشون بسته باشه با اینکار باز میشه و سریع باردار میشن

منم خیلی حرکات ورفتارهای بدی دیدم برا اینکه بدونی تنها نیستی میگم من داشتم می رفتم خونه خالم اون شخص ...

ترسید بچه اش رو بخوری که بچه رو برد؟!

عجبا ... به دل نگیر دوست عزیز

یک روز جواب رفتارهاشون رو میدن... خدا بزرگه ...

منم خیلی حرکات ورفتارهای بدی دیدم برا اینکه بدونی تنها نیستی میگم من داشتم می رفتم خونه خالم اون شخص ...

منم ب دختر دایی بابام گفتم عکس بچت نشونم بده گفت شوهرم گفته عکس واسه کسی نفرس

وسط احوال پرسیامون اینو ازش خواستم

حس کردم واسه اینکه من بچع نداشتم اینو گفت

ولی من همه بچه ها رو بغل میکنم

دلم ضعف میره واسه بچه ها جاریم

ترسید بچه اش رو بخوری که بچه رو برد؟! عجبا ... به دل نگیر دوست عزیز یک روز جواب رفتارهاشون رو میدن ...

چه می دونم تازه سقط داشتم شاید میترسید چشمش کنم 😢انشاءالله خدا به منتظرا نی نی بده ممنون عزیزم

من خودم مشکل ندارم شوهرم آزو اسپرم دوبار انتقال دادم منفی شده چرا دکتر عکس رنگی رو بم پیشنهاد داده ...

هزیزم من قبلا تنبلی تخمدان داشتم سه ماه دارو محرک تخمک خوردم باردار نشدم  همسرممم سالمه  

ولی  اگ خدای نکرده لوله ها بسته باشن یا هر چیزی با عکس رنگی رحم مشخص میشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
چه می دونم تازه سقط داشتم شاید میترسید چشمش کنم 😢انشاءالله خدا به منتظرا نی نی بده ممنون عزیزم

خدا بهش عقل بده که معلومه خیلی این خانوم نیاز داره...

ان شاء الله عزیزم به زودی زود خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح بده که نور چشمتون باشن🙏🏻❤🌹

خانوما من 7ساله ازدواج کردم و بچه ندارم امشب ی نفر بم گفت ک یکی از فامیلامون در مورد من گفته ک خدا ...

به منم شوهرم موقع دعوا میگه خدا دیدت که بهت بچه نمیده حالا خودش ضعیفه 

ناراحت نباش خدای ما خدای اونا هم هست و جوابشونو میده