2777
2789
عنوان

خانمایی که موهاتون بلنده

1082 بازدید | 90 پست

روزی چند بار موهاتونو شونه میزنین؟ 

من موهام خیلی توی هم گره میخورن و سخت شونه میشن دلمم نمیخواد موهامو کوتاه کنم چیکار کنم 

چه ماسک مویی به موهام بزنم که راحت شونه بشه و اینقدر زیاد موهام نریزه 

گره باز کن کودک فیروز خیلی جوابه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

تا باسنمع روزی یبار صب

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببافشون

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  

ماسک مو شون بگیر برای تو حموم

یعدشم سرم مو سریتا

راااحت شونه میشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

تا باسنمع روزی یبار صب

😍😍😍 ووویییی خوشبحالت 

من یکم از شونه هام بلند تره ، ۲ ساعت زمان می بره شونشون کنم خیلیم خشک و شکننده 

شما چیکار کردین ک اینقد بلندن ؟

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
بعد حمام روی موی نم دار استفاده میکنید؟

آره، رو موی خشکم میشه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

من موهام خیلی بلنده..نرم کننده ک حتما تو حموم استفاده میکنم...راحت شونه میکنم..بعدش ک از حموم اومدم موهامو میبافم...اصلانم پت نمیشه..تازه موهام حالت دارم هس..اگه نرم کننده نمیزنی..ماسک مو بعد حموم بزن..راحت شونه ک بعدش بباف حتما