2777
2789
عنوان

خانمایی که موهاتون بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 90 پست

من موهام تا باسنم بود الان کوتاه کردم انقددددددددررررر  راحت شدم که نگو قبلا باز میذاشتم کلی گرمم میشد و یکم میگذشت کلافه میشدم دم اسبی هم میبیتم سردرد میگرفتم از بس سنگین میشد سرم 

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...

ماسک مو آرگان داخل حمام نئودرم میزنم 

سرم آرگان نئودرم بعد حمام 

شیرمو فاربن بعد حمام 

صبح و شب موهامو شونه میکنم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍 ووویییی خوشبحالت  من یکم از شونه هام بلند تره ، ۲ ساعت زمان می بره شونشون کنم خیلیم خشک ...

هیچکار خدایی ی شامپو معمولی شونه هم زیاد نمیکنم

لخت و صاف اینجا هم زیاد گذاشتم😅

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
سخت شونه نمیشه موهاتون ؟ ماسکی چیزی به موهاتون نمیزنین؟

هیچی ن نرمه لخته خبه شونش

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

منم موهام تا پایین گودی کمرمه، روزی یکبار شونه میکنم میبندم و جمع میکنم بالا، یه وقتایی قبل حمام روغن کرچک میزنم، بعد از حمام ک موهام کمی خشک شد اسپری نرم کننده و گره بازکن میزنم ب موهام و بعد شونه میکنم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
من موهام تا باسنم بود الان کوتاه کردم انقددددددددررررر  راحت شدم که نگو قبلا باز میذاشتم کلی گر ...

منم میخام برم پسرونه بزنم،تا پایین کمرمه،دیگه عصابم نمیکشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂