2777
2789
عنوان

زندگی در برج، بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برج روب رویی

چند طبقه هست

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
نه اصلا. این چند وقت برق که رفته این اپارتمانهای بزرگ دیدم بدون اسانسور بودن

خب پس ژنراتور نداشتن 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نمای بهتری داره، ساکت تره، معمولا آمار سرقت هم کمتره، زمستون نسبت به واحد پایینی ها سردتره، تابستون ...

اینا که میگی هست ولی وجود نگهبان یکی از مسخره ترین چیزاییه که می تونه باشه از این فضول هاشون که هرچی بشه هم خانوادت تمام و کمال می دونن و مجبوری هر سری بیرون میری عجله داشته باشی یا نه سلام و خاحافظ و احوالپرسی شاید اوایل آدم بکشه ولی همیشگیش حوصله می خواد

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
مسکن مهره😂😁 ایشالله بالاشهرش نصیبت بشه

همونم خوبه🥺😍😍

مرسیییییی نَپَسم🥺❤💋

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

مزایای اینه که برجه و کلاس داره،از بالا می تونی همه جا رو ببینی،سکوت و آرامش

معایب:اگه آسانسور قطع باشه جیگرت در میاد تا پله ها رو بری بالا

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
۱۳ طبقه

گلم چند متر هست این خونه های آپارتمانی...... چندتا اتاق داره 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
نمای بهتری داره، ساکت تره، معمولا آمار سرقت هم کمتره، زمستون نسبت به واحد پایینی ها سردتره، تابستون ...

برج خانه پدری ام استخر و جکوزی برای ساکنین داره، یه سالن همایش لاکچری هم برای ساکنین داره که مهمونی توش راحت تر از مهمونی توی یه خونه ویلایی دو طبقه هست حتی، خیلی از برج ها برای ساکنین خدمات جداگانه دارن، مثلا عابر بانک توی برج یا همین استخر... 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نه مشکل خاصی نداریم فقط قطعی برق آسانسور نداریم وگرنه من بالارو بیشتر دوس دارم

مگ سیستم برق اظطراری نداره؟ اگه اونقدر بالایید که اذیت می شید یه دونه بزارید با همکاری همسایه ها خب

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
من طبقه ۱۲ زندگی میکنم کلا بالا رو بیشتر دوس دارم

واویلا 

اونوقت برق بره و کار خاصی داشته باشی باید ۱۲ طبقه پایین بیای😐

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖