2777
2789
عنوان

زندگی در برج، بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 67 پست
برج خانه پدری ام استخر و جکوزی برای ساکنین داره، یه سالن همایش لاکچری هم برای ساکنین داره که مهمونی ...

استخر که بیشتر مال برج های اطراف آبشار تهرانه ولی برج ما یه سالن همایش درحال ساخت بود  ساختش به خاطر مشکلات شهرداری متوقف شد  

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکل خاصی نداریم فقط قطعی برق آسانسور نداریم وگرنه من بالارو بیشتر دوس دارم

خریدین یااجاره عزیزم؟کدوم شهر؟متراژش؟ ببخش ک میپرسم

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
اخه من تصورم از برج  برجهاي بالا شهر هست     ب غير از اونا نميگم برج ميگم مجتمع &n ...

دقیقا

منم از این برجهای لاکچری که مهران مدیری و علی دایی توش زندگی میکنن و تو بالاشهره اومد تو ذهنم😁😁😁 

و خدایی که به شدت کافیست.
دقیقا منم از این برجهای لاکچری که مهران مدیری و علی دایی توش زندگی میکنن و تو بالاشهره اومد تو ذهنم ...

يا مثلا اين برجهاي فيلم خارجي   

ك مث هتل هست تو هر طبقه ١٠ واحد هست كلي با هم فاصله دارن راهروهاي طولاني   كفپوش شيك

لابي با لوستر بزرگ