ما طبقه پونزدهم هستیم نه اصلا افتضاح ده ساعت منتظر آسانسور موندن ده ساعت پایین رفتن کلا ب نظرم تنها چیزیش که خوبه اینه که بالا تره چون پایین تر بودیم خیلی سر و صدای همسایه های بالایی بیشتر بود صاف شدم کلا
اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::) خانوم دکتر آینده تونم >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^ >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________: _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها.... _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^ :::)) :________________: برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
نمای بهتری داره، ساکت تره، معمولا آمار سرقت هم کمتره، زمستون نسبت به واحد پایینی ها سردتره، تابستون گرم تر، و با قطعی برق که این روزا رو مخ هست رفت و آمد از پله سخت هست، چون اصولا 4 طرفت و یا حداقل 3 طرف خونه همسایه هست باید زندگی در سکوت رو بلد باشی، بعضی جاها فشار آب کم هست اگر هم پمپ آب باشه دردسر خرابی هاش برای ساکنین طبقه بالاست مگر این که مدیر ساختمون کارکشته باشه
پول باشه،هر چی دوست داشته باشی خوبه،من پول داشته باشم ویلایی حیاط دار با صفا میگیرم
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::) خانوم دکتر آینده تونم >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^ >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________: _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها.... _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^ :::)) :________________: برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎