2777
2789
عنوان

چطور یک رابطه رو پایدار کنم؟

762 بازدید | 15 پست

خانوما من با یه نفر آشنا شدم که درونگراس خیلی کم میاد حرف بزنیم خیلی کم میریم بیرون حرف احساسی هم خیلی کم میزنه اینم بگم از روز اول اول همینطور بود چندبار بهش هشدار دادم گفت درستش میکنم ولی نکرد 

یه بار تا سرحد کات رفتیم گفت این شخصیت منه تلاشمو کردم ولی نمیتونم تغییرش بدم دوباره تصمیم گرفتیم باهم بمونیم

بچه ها نمی‌دونم چیکار کنم نمی‌دونم بهش اگه من بیشتر پیام بدم چی میشه اگه من بیشتر بگم بریم بیرون چی میشه

از خدا می‌خوام به حق هرکس براش مهمه این رابطه رو برام پایدار کنه و این آدم رو بهم علاقه مند و وابسته کنه 

نمی‌دونم چیکار کنم میتونید بهم راهنمایی کنید که این رابطم پایدار بمونه؟درک درون‌گراها و احساسشون خیلی سخته ولی من می‌خوام که موفق بشم

تجربه مشابه داشتین که طرفتون اینطوری بوده ولی رابطتتون پایدار مونده؟

فقط توروخدا حرف ناراحت کننده نزنین خواهش میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره برای هر دو تون خیلی نیازه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من با یک فردی ۲سال دوست بودم با همین خلقیات.

خیلی هم دوسش داشتم.

بعد از دوسال یکدفعه خودم بخاطر این اخلاقش کم اوردم و رهاش کردم.

حتی بعدش خاستکاریم اومد و گفت تغییر میکنه اما قبول نکردم.

عشق منم تقریبا درونگراس یعنی زیاد اهل درد و دل کردن نیست ولی بششششدددتتتتت عاشقمه و قربون صدقم میره منم میگم لامصب حرف بزن😁😁

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

اللن از خرف ما ناراحت بشی بهتره تا بعدا تو زندگیت ب مشکل بربخوری

شوهر منم درونگراس و من اصن از زندگی باهاش راضی نیستم

شاکی میشم مثلا تلاش میکنه دوروز بهتر شه ک چنگی ب دل نمیزنه بعدم میشه مثل اولش

لطفا اشتباه نکن و احساسی تصمیم نگیر

من یه آدم برونگرام و شوهرم درون‌گرا 

۲۷ سالمه شبیه زنای ۴۰ ساله شدم نابود شدم هرکار کردم نشد که نشد الان هم دوتایی تصمیم گرفتیم فقط دوتا همخونه هستیم همین چون شرایط جدایی نداریم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇