2777
2789

سلام بچه ها تو رو خدا کمکم کنید که تصمیم درستی برای زندگیم بگیرم حس میکنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه  یعنی هرروز داره بایکی چت میکنه نمیتونم تحملش کنم دخترام کوچیکن یکیش ۲۲ ماهه یکی هم ۵۰ روزه

سلام 

بلاخره حس می‌کنی 

یا واقعا داره این کار رو می‌کنه 

خیلی سخته عزیزم با دوتا بچه کوچک 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط به خاطر یه حس میخوای طلاق بگیری؟

میدونم آدم حسش میگه و متوجه تغییر رفتارش میشه ولی عجله نکن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه هات خیلییی کوچیکن 

میخوای چیکازشون کنی دقیقا؟

قطعا کارم که نمیتونی بکنی

دوتا بچه کوچیکو پیش پدرشونم نمیتونی بذاری

میشه بگی فکرت برای اینده بچه هات چیه؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اخه از اینجا نگیرم از کجا بگیرم واقعا شرایطشو ندارم برم پیش مشاور

مشکلتون چیه

همه ش میگی فکر میکنی میخواد خیانت کن!!

شما چه نواقصی دارین

چی کم گذاشتین

شوهرتون خواسته ش چیه که شما نمیتونین...

اول مطمئن شو بعدشم با دوتا بچه خیلی سخته خیلی!برو مشاوره اگه راه داره زندگیتو درست کن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖